Home » UB1901 » Optakt: Fårevejle BK – Undløse BK

Optakt: Fårevejle BK – Undløse BK

Screenshot_20180613-215033

Optakt:
Fårevejle BK – Undløse BK
Runde: 22 (Serie 2, pulje 3)
Sted: Fårevejle Kanalvej 11, Fårevejle
Tid: Lørdag 16.juni kl 15.00
Dommer: Frank Jensen
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci
Tvivlsom: Frederik Vestergård
Afbud:

På dagen hvor Danmark indleder VM-slutrunden i Rusland mod Peru, skal Tommy Gotfredsens mandskab i kamp for sidste gang i sæsonen 2017/2018, når Fårevejle BK er værter for kampen i 22. og sidste runde af Serie 2 pulje 3, i det det der bliver det sidste indbyrdes opgør i minimum et års tid, da der i næste sæson skal være spilles Serie 1-fodbold på Fårevejle Stadion. Og der skal selvfølgelig lyde et stort tillykke herfra med oprykningen.

Heldigvis blev det også klart i sidste weekend, at der i den kommende sæson skal spilles Serie 2-fodbold på Undløse Stadion, og det bliver dermed en kamp hvor de to hold kan gå ud og spille uden nerver, men blot for at forberede deres placering i rækken, hvor Tommy Gotfredsens drenge jagter 7.pladsen, mens Fårevejle BK jagter rækkens 1.plads.

Tommy Gotfredsen må til sæsonens sidste kamp undvære ferierende Oliver Pilgaard Christophersen samt langtidsskadede Faton Gjyrevci, og har udtaget følgende trup:

Lasse Jensen
Tobias Holst Nielsen
Jeppe Babalola Andersson
Flemming Gotfredsen
Jonathan Kirk
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Alexander Pilgaard Christophersen
Nicolai Broe Larsen
Frederik Broe Larsen
Benjamin Jensen
Martin Aaberg Hansen
???????

Lørdagens værter Fårevejle BK, har haft en nærmest historisk sæson, efter at de rykkede op fra Serie 3 på sidste spilledag i sommers, efter at have vundet 7 ud af de sidste 8 kampe. Og igen i år har de rødblusede haft et fantastisk forår, hvor de forsat er ubesejret, og de kommer med syv sejre på stribe, hvilket har grundlagt den flotte præstation det er, at rykke op to sæsoner i træk. I foråret er det kun lykkrdes for Holbæk B&I & Skibby IK, i runde 1 & 3, at tage point fra Fårevejle-holdet, der har en målscorer på samlet 35-9 for 2018s 10 kampe.

Og som prikken over i’et, så kan deres 2.hold i morgen aften sikre sig oprykning til Serie 3, hvis de hjemme slår Jernløse BK.

Det omvendte opgør blev spillet på Undløse Stadion tilbage i november måned, hvor hjemmeholdet fik 3-3, til trods for at gæsterne sent i kampen førte 3-1. Jonas Møllnitz havde ellers bragt sit hold i front tidligt i kampen, men slutteligt blev det Martin Aaberg Hansen & Faton Gjyrevci der sikrede Tommy Gotfredsens mandskab et enkelt point efter en oktober måned med fire nederlag på stribe.

Efter kampen proklamerede Fårevejle BKs træner, Lars Nielsen, i øvrigt overfor Nordvestnyt at ambitionen i foråret, var at få endnu en sæson i Serie 2, noget han så ikke fik opfyldt, men han havde næppe troet, at det var fordi holdet skulle op i Serie 1.

Vi håber at se rigtig mange mennesker på sidelinjen, og at I vil varme op til Danmarks åbningskamp ved VM, med at sende Jonas Møllnitz, Thomas Søgaard osv godt afsted på sommerferie – forhåbentlig med 3 point i bagagen.

Skriv en kommentar