Home » UB1901 » Optakt: Dianalund IF – Undløse BK

Optakt: Dianalund IF – Undløse BK

🔵 Optakt, Trup-info, Formbarometer mv 🔵

🏆 DBU Sjælland Serie 2, pulje 3
⚽️ Undløse BK🔵 🆚 Dianalund IF ⚪️
🏟 Kunstgræsbanen v/Holberg Arena
⏰ Fredag d. 26.april kl 19.00
👤 Huub Oude Hesselink

Jakob Kildegaard Smidt, Kevin Morf Pedersen & Undløse BKs 1.hold er gået ubesejret igennem forårets tre første kampe, og selvom man godt kunne have ønsket sig et enkelt eller to point mere end de fem der er blevet sat ind på kontoen, så ser det stadig rigtig fornuftigt ud i toppen i Serie 2 pulje 3, hvor Dianalund IF topper med 33p, efterfulgt af Holbæk B&I med 27p, mens Undløse BK, Roskilde United & FC Hornsherred alle har 24p på 3., 4. & 5.pladsen.

Og fredag aften venter der så endnu en direkte duel i denne pulje af fem hold, der kæmper om de to oprykningspladser, når Dianalund IF er værter på Holberg Arena, og det bliver nedenstående trup der skal forsøge at hente de tre point for gæsterne.

✨️ Yderligere info:
📃 Truppen:
✅️ 16.Arvid Birch Laursen 2.Faton Gjyrevci 5.Magnus Funch Hansen 7.Alexander Jensen 8.Benjamin Jensen 9.Jonas Møllnitz 18.Yassin Malek Ismail 29.Heri Ema 30.Onyekachi Joseph Iheaka 33.Oliver Toft Geppel 80.Kenan Mikkelsen 92.Christian Kempf Larsen 97.Mergin Karaqica 99.Arjanit Niti Karaqica

🏥 Emil Skovholm, Tobias Holst Nielsen, Lasse Sandholdt Rude Jensen, Christian Nøhr
⛔️

👥️️ Trænerteamet:
Jakob Kildegaard Smidt, Kevin Morf Pedersen, Jimmi Vaarskov, Thomas Rossing

🎫Seneste indbyrdes opgør:
9.september 2023, Undløse Stadion
Undløse BK – Dianalund IF 0-3

🎟Formbarometer
Undløse BK ⚪️🟢⚪️🟢🟢
Dianalund IF 🔴🟢⚪️🟢🟢
https://www.dbusjaelland.dk/resultater/hold/19366_410789/kampprogram

📚Kort om modstanderen:
Dianalund IF havde et fuldstændig forrygende efteråret, hvor de hentede 29 af 33 mulige point, og det lignede en formsag for dem at sikre sig den ene af de to oprykningspladser her i foråret, men de hvidklædte dog har vist sig lidt mere medgørlige, og allerede sat flere point til end i hele efteråret, da det er blevet til et nederlag på 3-1 i Greve samt en pointdeling med FC Lejre.

Fredagens værter har dog stadig 9 point ned til forfølgerne, og det er klart at de står med mere end blot en enkelt sætbold før de sidste otte kampe.

Det omvendte opgør på Undløse Stadion sluttede 3-0 til gæsterne, der på dagen bare var en klasse bedre end Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Morf Pedersens mandskab, men normalt er kampene imod Dianalund IF altid intense & tætte, og vi skal ikke længere tilbage end St Bededag 2022, før Undløse BK vandt hele 4-0 på Holberg Arena, og ja, fredagens kamp spilles ligeledes på St Bededag, så man kunne da håbe på en gentagelse.

Vi håber at se rigtig mange på sidelinjen i Dianalund, hvor der traditionelt plejer at komme rigtig mange mennesker.

Besøg os på……….:
🌐 www.ub1901.dk
♾️ www.facebook.com/ub1901
☢️ Instagram: undlose_boldklub
📸 Peter Jarvad www.jarvadfotografi.dk

Skriv en kommentar