Home » UB1901 » Optakt: DBU Pokalen 4.runde Undløse BK – KFUM BK Roskilde

Optakt: DBU Pokalen 4.runde Undløse BK – KFUM BK Roskilde

Screenshot_20180520-142202

Optakt:
Undløse BK – KFUM BK Roskilde
Runde: 4 (DBU Pokalen)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Tirsdag d. 22.maj kl 19.00
Dommer: Brian W Ahlquist
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Flemming Gotfredsen
Tvivlsom:
Afbud:
Kamp- & boldsponsor: Regnskabslone

Undløse BK skal tirsdag aften ud i den måske største kamp på Undløse Stadion nogensinde, når Danmarksserie-holdet KFUM BK Roskilde kommer på besøg i 4.runde af DBU Pokalen 2018.

Tommy Gotfredsens mandskab kan bruge kampen som en fantastisk forberedelse til sæsonens sidste fire kampe, hvor holdet specielt imod Holbæk United & Fårevejle BK vil komme under et tryk, som de tirsdag aften imod KFUM BK Roskilde, kan forberede sig på. Og så handler det selvfølgelig samtidig om at gå ud og nyde en kamp, hvor der ikke er nogle forventninger til holdet, der dog selvfølgelig vil jagte den spinkle chance der er for videre avancement til 5.runde i DBU Pokalen, imod et hold der spiller tre rækker højere oppe.

Tommy Gotfredsen spare Flemming Gotfredsen & Martin Aaberg Hansen, grundet småskader, og det betyder at følgende 14 spillere skal i aktion tirsdag aften

Lasse Jensen
Benjamin Jensen
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard Jensen
Frederik Broe Larsen
Jonathan Kirk
Oliver Pilgaard Christophersen
Tobias Holst Nielsen
Frederik Vestergård
Alexander Pilgaard Christophersen
Nicolai Broe Larsen
Jeppe Babalola Andersson
Martin Aaberg Hansen

Undløse BKs 1.hold kommer ud til DBU Pokal-kampen fuld af selvtillid efter udesejr over Skibby IK på 6-1 lørdag eftermiddag, mens gæsterne fra KFUM BK Roskilde kan mærke løkken omkring halsen, efter at weekendens resultater sendte dem ned på sidstepladsen i Danmarksserien Pulje 2 ned fire runder tilbage.

Roskilde-mandskabet mangler dog de fire hold der er placeret lige over dem i tabellen, og der er ingen tvivl om at gæsterne vil bruge tirsdagens kamp til at skabe et selvtillidsboost forud for holdets fire “finaler”, der kan sende de ambitiøse roskildensere ned i Sjællanfsserien.

De blå & hvid-klædte gæster har ikke vundet siden 29.marts, hvor de i forårets anden runde besejrede Virum Sorgenfri, efter at have åbent med en nulløsning imod IF Skjold Birkerød. Siden da har holdet blot samlet to point i syv kampe, med en samlet målscorer på 15-6, hvilket også viser at holdet har været ude i flere tætte kampe.

Undløse BK er som bekendt i Serie 2 pulje med KFUM BK Roskilde’s 2.hold, der i forårets åbningskamp tabte 6-1 på Undløse Stadion, og selvom vi næppe ser det samme resultat på tirsdag, så er DBU Pokalen en turnering fyldt med overraskelser, og det kunne være fantastisk hvis vi på Undløse Stadion kunne skabe rammer om en af disse overraskelser.

Anders Taverna Nielsen tænder op i grillen, og vi sælger selvfølgelig øl & sodavand fra containeren, og vi håber selvfølgelig at se rigtig mange mennesker på Undløse Stadion.

www.regnskabslone.dk ved Lone Alice Hansen er Kamp- & boldsponsor, og vi håber selvfølgelig at I vil støtte ham, ligesom alle vores øvrige sponsore.

Skriv en kommentar