Home » UB1901 » Nyt stærkt makkerpar overtager ansvaret for Undløse BKs 2.hold

Nyt stærkt makkerpar overtager ansvaret for Undløse BKs 2.hold

🔵 Nyt stærkt makkerpar overtager ansvaret for Undløse BKs 2.hold 🔵

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle at Claus Vive Payton Dyrting & Daniel Mgojan Stormly bliver det nye stærke makkerpar i spidsen for Undløse BKs 2.hold, der efter vinterpausen skal forsøge at sikre sig en af de fire oprykningspladser fra Serie 4As oprykningsspil.

Det betyder selvfølgelig også at vi skal sige farvel til Kenneth Mølby Clausen & Søren Strøm Rasmussen, der i efteråret har gjort et flot stykke arbejde, og som har sikret holdet en topplacering i Serie 4 pulje 10, men da Claus Vive Payton Dyrting igen meldte sig klar til at blive en del af Undløse BK, så var vi ikke i tvivl at det var den rigtig løsning for os, og slet ikke når det var i så stærkt et samarbejde, som vi tror og forventer at det bliver med Daniel Mgojan Stormly som assistenttræner.

Vi vil gerne sige tak til Mølby & Strøm for indsatsen, og vi håber selvfølgelig at se jer på sidelinjen i fremtiden, og også at I får kørt sæsonen så godt i mål, at I d. 28.oktober, til Afslutningsfesten, kan takke af med en 1.plads I rækken.

I vil inden for de næste på uger kunne læse mere om Claus Vive Payton Dyrting & Daniel Mgojan Stormly’s “comeback” i Undløse BK – også med nogle ord fra trænerne selv.

Collage_2023-10-19_08_24_11

Skriv en kommentar