Home » Kampreferat » Møllnitz-show i storsejr til 1.holdet

Møllnitz-show i storsejr til 1.holdet

Undløse BKs 1.hold vandt her til eftermiddag 5-2 hjemme over Hørve IF, i en kamp der var spændende længere end det var nødvendigt.

Kevin Morf Pedersen var selv væk, så det var Tommy Gotfredsen der styrede holdet fra sidelinjen, og udover Morf selv, så var Kim Schlicker, Kasper Pedersen og Frederik Vestergaard heller ikke i truppen.

Jonas Møllnitz åbnede allerede efter 7 minutter sin mål-konto, da han på en perfekt bold fra Kim Olsen, iskoldt rundere keeperen og satte bolden i det tomme mål.

Undløse BK kontrollerede begivenhederne, men fik ikke sat fart nok i spillet og det forblev forholdsvis ufarligt.

Gæsterne spillede lidt mere direkte, og kunne lidt ud af det blå noterer sig for en afslutning på stolpen efter små 20 minutter, og kort efter fik Rene Hendriksen ikke sparket bolden godt nok væk, og gæsterne fik foræret en nem udligning.

Kim Olsen sendte kort efter Daniel Skovgaard alene mod målmanden, men Undløse BK-angriberen fik driblet chancen ud i ingenting.

Kim Olsen fik dog sin assist nr 2, da hjemmeholdet kom i front igen, på noget nær en kopi af det første mål, hvor Jonas Møllnitz igen kom på måltavlen.

Gæsterne fik dog udlignet endnu en gang, da de i 1.halvlegs overtid scorede efter en dødbold, i en situation, hvor Tommy Nilsson så lidt uheldig ud på stregen.

Hjemmeholdet indledte 2.halvleg bedst, og var tæt på at komme i front, da Nicki Jensen slog en perfekt frisparksbold ind i feltet, hvor Flemming Gotfredsen headede tæt forbi målet, på bagerste stolpe.

Kort blev Faton Gjyrevci præsenteret for et lidt hårdt gult kort, og da Hørve IF kort efter fik en gigant chance i feltet, så så det pludselig svært ud for Tommy Gotfredsens mandskab.

Men heldigvis havde den kommende cheftræner, på dagen en Jonas Møllnitz i fantastisk spillehumør, og inden stadion-uret rundede en time, så blev han nedlagt af gæsternes målmand, der så gult, og Thomas Søgaard eksekverede straffesparket fra pletten til 3-2.

Flemming Gotfredsen fik endnu en stor mulighed, for at komme på tavlen, da endnu et perfekt Nicki Jensen-indlæg, fandt Undløse BK-anføreren bagerst i feltet, men igen headede han tæt forbi mål.

Jonas Møllnitz lukkede reelt kampen, da han fra en meget spids vinkel, assisteret af Thomas Søgaard satte sin tredje scoring i nettet efter ca 70 minutter.

Men Jonas Møllnitz var ikke færdig endnu, og endnu en gang gjorde han sin direkte modspiller rundtosset på kanten, og med en god bold skråt tilbage i banen, stod han bag assisten til Nicki Jensens tredje sæsonmål.

Undløse BK kontrollerede resten af kampen, uden at det blev specielt farligt, før helt til sidst, da Daniel Skovgaard fik endnu en friløber, men noget tåbeligt valgte gæsterne forsvarsspiller, at nedlægge Undløse BKs hurtigløber, hvilket helt fortjent resulterede i et rødt kort to minutter før slutfløjtet.

Efterfølgende fik Kim Olsen én stemme, Nicki Jensen to stemmer, mens der var hele 13 stemmer til Jonas Møllnitz