Home » UB1901 » Martin Aaberg Hansen blev dobbelt målscorer, da 1.holdet sendte Høng GF hjem uden point

Martin Aaberg Hansen blev dobbelt målscorer, da 1.holdet sendte Høng GF hjem uden point

Undløse BKs 1.hold havde i går eftermiddags besøg af Høng GF, der med to sejre i tre kampe havde fået en god start på sæsonen.

Tommy Gotfredsen måtte undvære sin anfører, Jonas Møllnitz, der sad ude med en skade, men alligevel var det hjemmeholdet der indledte bedst med to halve chancer i kampens første kvarter til Jonas Christensen & Faton Gjyrevci.

Kampens første store chance tilfaldt dog gæsterne, da en returbold i feltet dumpede lige ned for fødderne af Høng GFs farlige Simon Eriksen, der resolut og hårdt sendte bolden imod det fjerneste hjørne, men Lasse Jensen hev en vanvittig refleksredning ud af ærmet, og 0-0 forblev fortsat stillingen.

Det blev der dog lavet om 10 minutter før pausen, da Nikolai Holst Nielsen med en perfekt bold i dybden sendte Jonas Christensen alene igennem, og han tog et skarpt træk i feltet, hvor han ureglementeret blev nedlagt, og kampens, i øvrigt glimrende, dommer pegede på pletten, hvorfra Martin Aaberg Hansen var sikkerheden selv.

Kort før pausen burde hjemmeholdet have fordoblet føringen, da Martin Aaberg Hansen efter en hurtig omstilling fik plads i feltet, hvor han lagde bolden af til Faton Gjyrevci, der dog sendte bolden over målet, og 1-0 forblev stillingen til pausen.

Gæsterne havde ikke ret meget andet end deres dødbolde, men de sad så tilgengæld også lige i skabet, og lige i de situationer var det tydeligt, at hjemmeholdet manglede anfører Jonas Møllnitz, og de til lejligheden gulklædte gæster udlignede da også til 1-1 efter en times spil ifm et hjørnespark, selvom hjemmeholdet var blevet advaret kort forinden, da gæsterne havde sendt et hovedstød på overliggeren.

Rene Hendriksen & Alexander Bruun kom ind efter pausen, og de to målscorere i den seneste hjemmesejr over Såby Fodbold, lignede også dagens helte, da Nikolai Holst Nielsen 15 minutters før tid sendte Rene Hendriksen alene med målmanden, og her valgte angriberen meget uselvisk at spille bolden på tværs til Alexander Bruun, der sendte bolden i det tomme net, men til store protester fra de to, så fløjtede dommeren for offside i situationen.

Gæsterne fortsatte med at sende en masse bolde ind i feltet, og tilkæmpede sig også flere farlige dødbolde, og pludselig fik de også en chance til til at afgøre kampen, da bolden dumpede ned bagerst i feltet, men med en heroisk aktion kastede Tore Babalola Andersson sig ned og stoppede bolden med en “ishockey redning”.

Kort tid efter tog utrættelige Nikolai Holst Nielsen endnu et stærkt offensivt løb, hvor han i feltet fandt Rene Hendriksen, der lagde bolden til side til Martin Aaberg Hansen, der med to touch på bolden fik lagt den til rette, inden han sendte den i nettet ved den bagerste stolpe med blot fire minutter til slutfløjtet.

Gæsterne formåede ikke for alvor at skabe noget i slutfasen, hvor en stærk Flemming Gotfredsen havde flere gode aktioner i luften.

Efterfølgende var der to stemmer til Alexander Pilgaard Christophersen & Flemming Gotfredsen. Fire stemmer til Tore Babalola Andersson & Lasse Jensen, mens Nikolai Holst Nielsen løb med fem stemmer og prisen som kampens bedste.

Jimmi Zachariassens og 2.holdet fik efterfølgende point på kontoen, da Heric Ema’s mål var nok til 1-1 imod SIF Holbæk, i en kamp der dog mest af alt vil blive husket for en alvorlig skade til holdets anfører, Magnus Holt Jensen, der var uheldig, og brækkede underbensknoglen.

Skriv en kommentar