Home » UB1901 » Månedens “Spiller” september 2018

Månedens “Spiller” september 2018

Screenshot_20180930-205822

Det er igen blevet den tid på måneden, hvor cheftræner Tommy Søgaard Gotfredsen & Holdleder Jimmi Vaarskov, skal have sat navn på Månedens Bedste Spiller.

Og efter en september måned med fem kampe og blot et enkelt point, så har det virkelig været en svær proces. Vi synes helt afgjort at holdet har gjort sig fortjent til mere, og der har været gode præstationer fra Tobias Holst Nielsen, Martin Aaberg Hansen & ikke mindst unge Nikolaj Holst Nielsen, der er gået uimponeret til opgaverne, og han er blevet tildelt stemmer, som kampens bedste i alle månedens kampe.

Vi føler dog at drengene skal have en måned mere, at samle plusser i karakterbogen i, før vi føler vi kan præmiere nogen.

Men derfor har vi stadig nogen at præmiere for indsatsen i september måned. Og det bliver helt utraditionelt et par. Det er to personer, som ud over at have givet os to herlige knægte, både på & udenfor banen, i Alexander & Oliver Pilgaard Christophersen, så møder de også op hver eneste gang vi spiller, og det er ligemeget om det er en regnfuld formiddag på Sydsjælland, en træningslejr på Falster eller en hjemmekamp i høj solskin.

Og det sætter vi, og holdet, ekstremt stor pris på, og september månedens profiler i Undløse BK er derfor CHRISTIAN & BODIL CHRISTOPHERSEN.

Vi takker for støtten, og håber at kunne give jer 3 point på lørdag imod Benløse IF, hvor vi selvfølgelig giver mad & drikke til jer begge to.

Skriv en kommentar