Home » UB1901 » Månedens Spiller oktober 2017: Lasse Jensen

Månedens Spiller oktober 2017: Lasse Jensen

Screenshot_20171029-062518

Cheftræner Tommy Gotfredsen & Holdleder Jimmi Vaarskov har endnu engang peget på Månedens bedste spiller i Undløse BK, og efter en meget sort måned, med tre nederlag i tre kampe, og blot et enkelt mål, så er det ikke fordi det vælter frem med kandidater.

Alexander Pilgaard Christophersen har leveret et par gode præstationer imod Holbæk United & Sorø Freja, på en noget uvant plads som højreback, hvor han har overrasket flere.

Benjamin Jensen kom ind i slutfasen i blamagen imod Vindinge IF, og scoret holdets enlige mål, og leveret en rigtig fin præstation. Det gav ham en startplads imod både Holbæk United & Sorø Freja, hvor han igen var iøjnefaldende med to gode præstationer, og senest imod Sorø Freja var han decideret uheldig med ikke at komme på tavlen, da hjemmeholdet to gange afværgede hans forsøg på selve målstregen. “Benja” har desuden vist rigtig højt niveau til træning, men han kunne alligevel ikke helt matche vores ” “sprællemand” i målet, Lasse Jensen.

Undløse BK har lukket hele ti mål ind i oktober måneds tre kampe, men det er Lasse Jensens fortjeneste at det ikke er gået endnu værre, og han har haft flere potentielt kampafgørende redninger, som desværre ikke har givet point, da holdet offensivt ikke har scoret de nødvendige mål. Men mod både Holbæk United & Sorø Freja blev tingene først afgjort i overtiden, og med lidt held kunne Lasse Jensen i begge kampe have stået som den helt store helt for de blåklædte.

Lasse Jensen har generelt set imponerende alt og alle i sæsonen, hvor han både til træning & i kamp har haft redninger, hvor man har taget sig til hovedet, og tænkt “hvordan snuppede han dog den?” Og han er faktisk også en af blot tre kandidater, der fortsat kan nå at blive kalenderårets bedste spiller, til trods for at han blot har spillet otte kampe – det er ganske imponerende.

Lasse Jensen er fuldt fortjent Månedens Spiller i oktober 2017, men han havde også fortjent, at hans mange store redninger havde været mere kampafgørende, men det er vi i trænerteamet sikre på vil komme holdet til gode i fremtiden, hvor vi glæder os rigtig meget til at følge Lasse Jensens udvikling.

Vi ønsker Lasse stort tillykke med prisen, og han vil blive præmieret for sin indsats, når 1.holdet på lørdag lukker året af, med en hjemmekamp imod Fårevejle BK.

Skriv en kommentar