Home » UB1901 » Månedens Spiller Maj: Jonas Møllnitz

Månedens Spiller Maj: Jonas Møllnitz

Så er det endnu en gang blevet tid til at udnævne Månedens Spiller i Undløse BK, og heldigvis for cheftræner Tommy Gotfredsen & Formand Jimmi Vaarskov, så har det været en måned med flere gode kandidater.

Nytilkomne Jonas Christensen har leveret flere gode præstationer siden sin ankomst, og i maj måned har han også fået sat slutprodukt på, med både assist og senest det matchvindende mål i udekampen imod FC Storebælt.

Samtidig har Jonas Christensen bidraget med en rigtig flot træningsindsats, og en utrættelig energi i kampene, der i flere tilfælde har været guld værd, når vi har skullet køre en føring hjem, da hans fart og fysik både på kanten, men også som back, har været et vigtigt kort for Tommy Gotfredsen. Og så har Jonas Christensen bare en fantastisk attitude, og vi glæder os til at se endnu mere til ham i fremtiden.

En anden vi glæder os til at se udvikle sig endnu mere, er Nikolai Holst Nielsen, der har leveret en fremragende måned, med udekampen i Fuglebjerg Sandved Tornemark som den stærkeste præstation, og hans holdkammerater belønnede ham da også med hele 13 stemmer. Nikolai Holst Nielsen har i maj måned bidraget med både en “Laudrup’sk” assist samt et mål, hvor han fra kanten af feltet lobbede bolden over målmanden.

Nikolai Holst Nielsen har desuden imponeret med sit fysiske overskud og utrættelige “Østrup-energi”, og så har han samtidig et rigtig højt teknisk niveau, der gør han både kan bruges som oprydder defensivt & som kreatør offensivt. Og så glemmer man til tider, at han altså kun er 16 år, hvilket kun gør det endnu mere imponerende.

Og hans indsats i maj måned ville også have været nok til at tage titlen i langt de fleste tilfælde, og det har krævet noget helt ekstraordinært for at slå ham – og netop det ekstraordinære har anfører JONAS MØLLNITZ stået for.

Screenshot_20190528-132004

Jonas Møllnitz har leveret mange gode præstationer i Undløse BK trøjen, og han har også haft perioder, hvor han har været mere kampafgørende mht mål & assist, men han har bare i den forgangne måned steppet op på flere parametre, og han har gået forrest med en fremragende arbejdsindsats, og med de mange nye unge i truppen, så er han efterhånden en af de mest rutinerede, og i lørdagens sejr over FC Storebælt, var han endda holdets ældste, og han tog dirigentstokken fra kampens første fløjt.

Der skal efterhånden en del til, før man bemærker Jonas Møllnitz’ arbejdsraseri, da man ved at man altid får den del fra ham, men i lørdags gik han forrest på en helt særlig måde, og trænerteamet på sidelinjen havde kun lovord tilovers for hans indsats, og helt ekstraordinært nævnte Tommy Gotfredsen ham også i sin evaluering i omklædningsrummet efterfølgende.

Jonas Møllnitz er & bliver nerven på holdet, og den maskindel der får hele hjulet til at rulle, og han har en helt særlig evne til at gøre sine medspillere bedre.

Og så har han også leveret to assist & to mål i maj månedens fire tætte kampe, og selvom han ikke havde næstsidste fod på Jonas Christensen’s mål i lørdags, så havde han en stor andel i målet, med flot aktion og en god dybdebold til Tore Babalola Andersson.

Udover Jonas Møllnitz helt åbenlyse afgørende rolle i kampene, så er han også bare en gave til en hver træner, med hans store træningsengagement, og iver til at vinde alt hvad han går ind i – uanset om det er en vigtig turneringskamp eller en simpel træningsøvelse.

Jonas Møllnitz går forrest hver eneste gang, og selvom flere af os han kendt ham i flere år og spillet & trænet sammen med ham rigtig mange gange, så kan vi stadig blive imponeret over hvad Jonas Møllnitz kan overkomme, og over hvad han bringer til holdet, selvom han ikke er 22 år længere. Han har her i foråret virkelig vist sig som holdets leder & anfører, og han har leveret det ekstraordinære der skulle til for at slå Jonas Christensen & Nikolai Holst Nielsen.

Jonas Møllnitz vil blive præmieret for sin indsats ifm lørdagens kamp imod Ørslev GIF.

Skriv en kommentar