Home » UB1901 » Månedens Spiller Maj 2017: Nicki Jensen

Månedens Spiller Maj 2017: Nicki Jensen

Screenshot_20170606-143346

Tommy Gotfredsen & Jimmi Vaarskov har traditionen tro voteret og peget på Månedens Spiller, og i maj måneden var der reelt kun to kandidater, efter at hele holdet leverede under niveau imod Skibby IK, og var overmatchet imod Albertslund IF, så leverede de to rigtig gode præstationer imod KFUM BK Roskilde & Svogerslev BK.

Frederik Vestergård har haft en stabilt og stærkt forår, hvor han både til træning og i kamp, har leveret på et højt niveau, og hans formkurve har været stigende, men han kunne alligevel ikke matche NICKI JENSEN, der i foråret har været forskånet for de skader, der ødelagde hans efteråret, og han har kontinuerligt leveret på et højt niveau, og scorede flere vigtige mål, bl.a to rigtig flotte mål imod Svogerslev BK, i den kamp, der sikrede Undløse BK endnu en sæson i Serie 2.

Nicki Jensen scorede ligeledes i 3-4 nederlag på Lillevang Idrætscenter imod KFUM BK Roskilde, og har efter Tommy Gotfredsen rykkede ham op som angriber, vist sig at være en afgørende nøglespiller, både som målscorer, opspilsstation og i oplæggerens rolle.

Vi ønsker Nicki Jensen stort tillykke med prisen, og han vil blive præmieret for sin indsats, forud for lørdagens kamp imod Jyderup BK.

 

Skriv en kommentar