Home » UB1901 » Månedens Spiller: Jonathan Kirk

Månedens Spiller: Jonathan Kirk

Så er det endnu en gang blevet tid til at sætte navn på Månedens Spiller, og trods en august-måned med fire nederlag & en målscorer på 2-14, så har der faktisk være masser af positive momenter, og trods de mange mål imod, så stod Tommy Gotfredsen & Jimmi Vaarskov’s valg denne gang i mellem vores to midtstoppere, Flemming Gotfredsen & Jonathan Kirk, der har spillet nogle meget solide kampe.

Det er bemærkelsesværdigt at ud af de 14 indkasserede mål, så har Flemming Gotfredsen blot været på banen ved to af dem, og det ene af dem endda på straffespark. Det er ganske enkelt imponerende hvor meget “FG” stadig kan give holdet i en alder af 42 år.

Valget er dog faldet på hans makker i midterforsvaret, JONATHAN KIRK, der bare bliver bedre & bedre, og specielt det opbyggende spil er han en vigtig brik i Tommy Gotfredsens måde at spille på. Jonathan Kirk’s fodboldhjerne gør at han kan løse langt de fleste situationer på sin forudseenhed, og så har han samtidig et fremragende touch på bolden, der også gør at han kan være den defensive playmaker, som Tommy Gotfredsen så gerne vil have til at sætte sine offensive esser op.

Vi ønsker Jonathan Kirk stort tillykke med prisen, og han vil selvfølgelig blive belønnet for sin indsats ved førstkommende hjemmekamp.

Screenshot_20200827-134001_PicCollage

Skriv en kommentar