Home » UB1901 » Månedens Spiller Herre Senior 2: Marcus Primgaard-Hansen

Månedens Spiller Herre Senior 2: Marcus Primgaard-Hansen

Screenshot_20210928-164449_Business Suite

Så er det igen blevet tid til at uddele priserne til september måneds bedste spillere, og vi ligger ud med Herre Senior 2, hvor træner Jonas Olsen herunder sætter ord på sit valg:

Månedens Spiller for september har været svær, da der har været flere der har spillet godt, og sammen med Magnus Holt Jensen har vi haft flere forskellige oppe at vende, men vi endte dog med at blive ret hurtigt enige om at prisen skulle gå til MARCUS PRIMGAARD-HANSEN.

Vi manglede tidligere på måneden vores normale anfører Daniel Rohde, samt august måneds bedste spiller Claus Vive Payton Dyrting, og i de kampe trådte vores viceanfører virkelig i karakter, og han gik ind og styrede forsvaret med stor autoritet.

Marcus Primgaard-Hansen har været outstanding i forsvaret og har virkelig vist sig som en bærende kraft på Serie 4-holdet.

Hans indgeb i forsvaret har været meget vigtige, og så har hans lange indkast også vist sig at blive et farligt våben for os.

Marcus Primgaard-Hansen er den eneste spiller, der har spillet samtlige 27 kampe under mig, og jeg kan ALTID regne med min viceanfører.

Han er samtidig en fantastisk holdkammerat, der også bidrager til den gode stemning i omklædningsrummet, og han bygger mere og mere på sit spil, og har helt fortjent også trænet med omkring 1.holdet de seneste uger.

Så det er fuldt fortjent at prisen går til vores nr 6, der vil blive belønnet for sin indsats ifm hjemmekampen imod Sorø Freja d. 9.oktober.

Skriv en kommentar