Home » UB1901 » Månedens Spiller Herre Senior 1: Nikolai Holst Nielsen

Månedens Spiller Herre Senior 1: Nikolai Holst Nielsen

Screenshot_20210928-163958_PicCollage

Så er det igen blev tid til at sætte navn på månedens spiller, og trænerteamet omkring Herre Senior 1, Tommy Gotfredsen, Kevin Morf Pedersen & Jimmi Vaarskov har for september måned valgt Nikolai Holst Nielsen, der for alvor er tilbage i omdrejninger, efter at han var skadet i store perioder af foråret.

Nicolai Holst Nielsen stod bag to assist imod Ringsted IF, og havde også tredjesidste fod på tre scoringer imod Holbæk United – en såkaldt “ishockey-assist”.

“Niko” har en helt særlig evne til at være involveret der hvor tingene bliver farlige, og han burde nok også være blevet matchvinder imod Dianalund IF, da han fra kort afstand havde et tomt mål foran sig, men midtbanedynamoen ellers fine teknik svigtede i situationen.

Men en enkelt uheldig situation ændre ikke på at “Niko” har haft en fremragende måned.

Nikolai Holst Nielsen har desuden atter imponeret med sin store træningsindsats, og sit generelle fysiske overskud og utrættelige “Østrup-energi”, og det sat sammen med et højt teknisk niveau, der gør han både kan bruges som oprydder defensivt & som kreatør offensivt, så har Undløse BK i sin nr 22 måske en kommende anfører for klubben. Man glemmer nemlig til tider, at han altså kun er 19 år, hvilket kun gør det endnu mere imponerende.

Vi ønsker Niko stort tillykke med prisen, og han vil blive præmieret for sin indsats ifm hjemmekampen imod Lynge Broby IF d. 9.oktober.

Skriv en kommentar