Home » UB1901 » Månedens Spiller august/september: Faton Gjyrevci

Månedens Spiller august/september: Faton Gjyrevci

Det er endnu en gang blevet tid til at pege på MÅNEDENS SPILLER, og denne gang for både august & september måned samlet.

Klubbens 1.hold har leveret meget svingende resultater, og flere spillere har leveret enkelte rigtig stærke præstationer, bl.a Thomas Søgaard, Jonathan Kirk & Lasse Jensen, men Tommy Gotfredsen & Jimmi Vaarskov blev nu ret hurtigt enige om, at Faton Gjyrevci, er den der over de sidste seks uger har leveret på det højeste stabile niveau.

Faton Gjyrevci er både blevet brugt i midterforsvaret, og i den venstre angrebsside, hvor hans tre mål i efteråret, har gjort ham til den mest scorende 1.holdsspiller de sidste 14 år, med i alt 92 mål.

Faton Gjyrevci var kampens bedste spiller imod KFUM BK Roskilde, Taastrup FC & senest i lørdagens opgør imod Skibby IK.

Faton Gjyrevci er en særledes dygtig & vigtig spiller for klubbens bedste mandskab – både når han er placeret i forsvaret & i angrebet.

Han er I den grad “firmaets mand”, der hurtigt kan opstille sig fra det ene til det andet, uanset hvor Tommy Gotfredsen har brug for ham, og så er han samtidig en fantastisk fyr socialt, hvor han skaber en god balance mellem at have det sjovt & at være dybt seriøs, når der fløjtes op til træning eller kamp.

Faton Gjyrevci ønskes stort tillykke med prisen som månedens spiller, og han vil blive præmieret for sin indsats ifm næste weekends kamp ude imod Vindinge IF.

Screenshot_20170410-134624

Skriv en kommentar