Home » UB1901 » Månedens Spiller August 2019: Jonas Christensen

Månedens Spiller August 2019: Jonas Christensen

Cheftræner Tommy Gottfredsen & Holdleder Jimmi Vaarskov har endnu en gang sat navn på Månedens Spiller, og det blev JONAS CHRISTENSEN, der løb med prisen i august.

Flemming Gotfredsen hsr leveret flere gode præstationer i det centrale midterforsvar, men han kunne altså ikke matche Jonas Christensen, der har leveret på et rigtig højt niveau i den forgangne måned.

Jonas Christensen indledte sæsonen som en af sit holds bedste imod Mørkøv IF, hvor han også havde en fod med i Faton Gjyrevci’s sene udligning, og imod Såby Fodbold blev han rykket ned på backen, for st lukke ned for de rødklædtes hurtige kant, hvilket han gjorde til perfektion.

Og imod Kalundborg GB spillede han også en fin kamp, og med lidt mere held i sprøjten, så havde han også fået placeret hjemmeholdets målmand.

Jonas Christensen er desuden en gave for Trænerteamet både i kamp og til træning. Han er ikke den der råber højst, men han leverer altid en suveræn arbejdsindsats, og selvom han ofte bliver skubbet væk fra sin kant og ned på backen, for at lukke af med sin fysik & hurtighed, så stikker han bare en tommefinger i vejret, gå ned på backen, om omstiller sig lynhurtigt til den nye rolle.

Jonas Christensen vil ifm næste weekends kamp imod Høng GF blive præmieret for sin indsats i august måned.

IMG_4453

Skriv en kommentar