Home » UB1901 » Månedens Spiller April 2019: Jonathan Kirk

Månedens Spiller April 2019: Jonathan Kirk

Så skal vi snart vende endnu et blad på kalenderen, og det betyder også at Cheftræner Tommy Søgaard Gotfredsen & Formand Jimmi Elsted Vaarskov skal have sat navn på månedens spiller.

April-måned har været en rigtig flot måned, der har givet 9 point ud af 12 mulige, og der er mange der har leveret nogle rigtig flotte præstationer.

Lasse Jensen har fået et rigtig flot comeback i målet, og han har været lige præcis den styrkelse, som trænerteamet havde håbet på, og senest var han holdets bedste imod Suså IF, til trods for at han måtte hente bolden ud af nettet fem gange.

Med fem mål & to assist i tre kampe, har Martin Aaberg Hansen været den mest kampafgørende spiller i april måned, og han har været rigtig svær at komme udenom, men alligevel var det kun lige ved og næsten, at han forsvarede titlen fra oktober-måned, da prisen går til Jonathan Kirk, der har leveret nogle rigtig flotte præatationer i den forgangne måned, og han blev også belønnet med flest stemmer efter kamp imod Vemmelev SGI.

Jonathan Kirk har kun misset en enkelt træning i april måned, og er gået forrest verbalt i træning & i kamp. Og så er han ganske simpelt en fremragende fodboldspiller, der er rigtig god til at tage temperaturen på kampene, og han har fundet sig fantastisk tilrette i midterforsvaret, hvor hans gode fodboldhjerne har hjulpet holdet både defensivt og i det opbyggende spil.

Vi ønsker Jonathan Kirk stort tillykke med prisen, og han vil på lørdag blive belønnet for sine flotte præststioner ifm kamp imod FK Sydsjælland 05.

Skriv en kommentar