Home » UB1901 » Månedens Spiller April 2017: Jonas Møllnitz

Månedens Spiller April 2017: Jonas Møllnitz

Så er vi på vej ud af april, og det er endnu en gang blevet tid til at udnævne Månedens Spiller i Undløse Boldklub.

Der var meget få, eller nok nærmere ingen der styrkede deres kandidatur i åbningskampen mod Såby Fodbold, så udnævnelse skyldes primært 1.holdets tre sejre de seneste 10 dage.

Esben Frette Johnsen har imponeret i hele optakten, og primært via en stærk præstation på træningslejr på Falster, overbeviste han Tommy Gotfredsen om sin berettigelse i 1.holdstruppen, og han har været med fra start i tre ud af fire kampe i april måned, hvor også Flemming Gotfredsen endnu en gang har leveret på et rigtig højt niveau.

Daniel Rohde har fået chancen i målet, i Rene Hendriksens fravær, og han har leveret et par kampafgørende redning, samtidig med at han har holdt et højt koncentrationsniveau, og dermed minimeret antallet af fejl, og vist sig som en målmand Tommy Gotfredsen kan regne med.

Og så er der selvfølgelig den offensive duo, Nicki Jensen & Thomas Søgaard, der har lavet henholdsvis tre & seks mål i april måned, og desuden bidraget med en enorm arbejdsindsats, i det vigtige første pres, som Tommy Gotfredsen meget gerne vil praktisere.

Men endnu en gang har der bare været én, der lige har været en smule bedre end resten. Tommy Gotfredsen & Jimmi Vaarskov har endnu en gang valgt holdets utrættelige kaptajn, Jonas Møllnitz, til Månedens Spiller.

Jonas Møllnitz har faktisk haft en måned, hvor han er blevet sparet lidt til træning, og i kamp, da han bl.a blev taget ud i pausen mod Tune IF, da det hele var afgjort, men han har alligevel sat hele otte “point” ind på sin personlige mål & assist konto, via to mål i udekampen mod Hvalsø IF, samt i alt seks assist i kampene mod Hvalsø IF, Tune IF og senest imod Himmelev-Veddelev BK, hvor han på en Jonas Møllnitz specialitet sled sig til det straffespark, som Thomas Søgaard omsatte til det matchvindende mål. Jonas Møllnitz blev efterfølgende valgt til Kampens bedste spiller af klubbens sponsore.

Cheftræner Tommy Gotfredsen & Holdleder Jimmi Vaarskov ønsker Jonas Møllnitz stort tillykke med titlen, og vil præmiere ham i forbindelse næste weekends kamp i Skibby.

Skriv en kommentar