Home » Kampreferat » 1.holdet åbnede med 0-0

1.holdet åbnede med 0-0

Startopstilling:

Tommy Nilsson, Kasper Pedersen, Kevin Morf Pedersen, Flemming Gotfredsen, Frederik Vestergaard, Kim Olsen, Kim Schlicker, Jonas Møllnitz, Daniel Skovgaard, Faton Gjyrevci, Thomas Søgaard.

1 min: Undløse BK starter med lyn og torden,  og allerede efter 40 sekunder slår Kim Schlicker en perfekt yderside-bold til Faton Gjyrevci i dybden, men han brænder alene med keeperen fra en lidt spids vinkel.

4 min: Thomas Søgaard dybt til Daniel Skovgaard, der slår bolden på tværs til Faton Gjyrevci,  der sparker tæt over mål.

6 min: Gæsterne fra Hvalsø IF viser tænder for første gang, da de fanger hjemmeholdet på en omstilling, og de får en stor mulighed,  men Tommy Nilsson får lige præcis fingerspidserne på.

14 min: Faton Gjyrevci presser højt op, og blokerer et udspark fra målmanden, men dommeren dømmer et lidt tyndt frispark på Thomas Søgaard, der ellers satte bolden i nettet til ved bagerste stolpe.

28 min: Kim Olsen slår et hjørnespark, hvor Jonas Møllnitz kommer højst, men han header bolden tæt forbi målet.

32 min: Daniel Skovgaard udgør med noget der ligner en forskrækning i lysken – en rigtig ærgerlig og uheldig start for Undløse BKs nye lyn. Nicki Jensen kommer ind til sin debut for Undløse BK.

34 min: Frederik Vestergaard må også udgå med en forstrækning i låret, og Danny Hensen kommer ind på backen.

43 min: Kim Olsen slår en bold til bagerste stolpe, hvor Faton Gjyrevci glidende sparker bolden tæt forbi den ene stolpe.

44 min: Hvalsø IF misbruger en 100% chance efter et hjørnespark, hvor Tommy Nilsson kommer helt forkert ud af målet.

Pause 0-0

45 min: Magnus Holt Jensen erstatter en småskadet Kasper Pedersen.

54 min: Thomas Søgaard spiller Faton Gjyrevci på kanten, og han finder Nicki Jensen med en perfekt aflevering på tværs, men Undløse BKs nye nr 7 brænder hårdt presset.

59 min: Hvalsø IF slår kontra, og lidt tilfældigt får de fri chance midt for mål, men Tommy Nilsson hiver en fremragende redning ud af ærmet.

79 min: Kim Olsen slår bredt til Danny Hensen, men han ikke direkte nok på målet og brænder alene med keeperen

82 min: Gæsterne får for meget plads udenfor feltet, og de er millimeter fra at bringe sig i front, men trekantsammenføjningen stopper afslutningen og sender bolden tilbage i spil.