Home » UB1901 » Kunne du tænke dig at spille fodbold i Undløse BK?

Kunne du tænke dig at spille fodbold i Undløse BK?

For rigtig mange står den i øjeblikket på sommerferie eller i hvert fald en tiltrængt sommerpause fra fodbolden, og flere går måske at overvejer hvor de skal spille efter ferien, og hvis du går og overvejer, om UNDLØSE BOLDKLUB skal være din nye klub, så får du her lidt info om os.

Alle nye spillere i klubben, har selvfølgelig muligheden for at komme til prøvetræning inden man beslutter sig for, om Undløse BK skal være jeres nye klub, og vi vil gøre alt havd vi kan for at hjælpe jer bedst muligt igang.

Og vi har masser af muligheder både på senior og ungdomsniveau.

Her kan du se en oversigt over alle de hold vi tilmeldt under DBU Sjælland:

Screenshot_20180707-232513

Vi har hele tre herre-seniorhold tilmeldt. 1. & 2.holdet i henholdsvis Serie 2 & Serie 5, hvor det forventes at du træner rimelig regelmæssigt, og selvom vi selvfølgelig sætter stor fokus på det sociale også på disse hold, så forventes det at folk gå til opgaverne, med en vis form for seriøsitet, og specielt 1.holdets cheftræner Tommy Gotfredsen, forventer rigtig meget af sine folk, men tilgengæld så får du også lov til at spille og træne under en af de mest engagerede & dedikerede trænere på senior-niveau her i lokalområdet.

Vi har ligeledes et hold tilmeldt i Serie 6, hvor vores 3.hold, giver god mulighed for at få en værdifuld senior-erfaring på et hold, hvor det handler mere om udvikling end om resultaterne, og hvor alle de spillere, som ikke lige kan komme på 1. eller 2.holdet også kan få noget spilletid, hvor man i flere andre klubber ser at folk må sidde helt over en eller flere weekender.

Herre-senior træner tirsdage & torsdage kl 18.30-20.15, og vil udgangspunkt være opdelt sådan at Tommy Gotfredsen har 1.holdstruppen, mens 2.holdets Holdleder, Jimmi Zachariassen, står i spidsen for de øvrige. I foråret var vi meget sjældent under 20 mand til træning.

Tommy Gotfredsen indleder træningen forud for efterårssæsonen torsdag eller lørdag i uge 30.

På dame-siden har vi et enkelt Dame Senior/Old Girls-hold tilmeldt under DGI, med træning tirsdag & torsdag aften kl 18.30 ved Tom Holst Nielsen. Holdet er en del af et Holdsamarbejde med Tølløse BK, og derfor ligger enkelte kampe & træningspas også i Tølløse.

Vores Oldboys-hold er tilmeldt i Odsherred-turneringen, hvor kampene oftest ligger i hverdagene.

Vi har med andre ord plads til alle i Undløse BK – uanset niveau, træningsindsats & engagement.

Hvor træner vi?
Vi træner ved Undløse Hallen, der ligger ca 20 minutter sydvest for Holbæk. Her har vi rigtig gode faciliteter i “Foreningshuset”, hvor diverse fællesarrangementer også finder sted.
Vores adresse er: Øvej, Undløse, 4340 Tølløse

Hvornår træner min årgang?
Vores træningstider i ungdomsafdelingen finder du her: http://ub1901.dk/holdansvarlige/ og du møder blot op, og så vil der være en træner til stede som hjælper dig igang.

Hvad med udstyr?
Du skal blot medbringe træningstøj, fodboldstøvler etc, så sørge vi for bolde, overtrækstrøjer, drikkedunke osv. Hvis du mangler støvler eller træningstøj, har vi flere i klubben, der kan hjælpe og vejlede dig til at købe det helt rigtige.

1.holdstruppen, der udpeges af Cheftræner Tommy Gotfredsen (Ca 22-23 mand), får udleveret træningstøj både til vinter- & sommertræningen.

Jeg er x år gammel hvilket hold skal jeg spille på?
Læs alt om vores holdinddeling: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Skal jeg betale kontingent med det samme?
I Undløse Boldklub giver vi dig mulighed for at se tingene an inden du beslutter dig for om du vil fortsætte i klubben eller ej, men vi har en tommelfingerregel om, at man ikke kan blive udtaget til sæsonens første kamp uden at have betalt kontingent. Men der vi altid være mulighed for at lave en individuel aftale med vores kasserer, hvis det af den ene eller anden grund kniber med at finde pengene.

Hvor skal vi spille kamp, hvornår & mod hvem?
Du kan på DBU Sjællands hjemmeside se en samlet oversigt over alle vores hold og deres respektive kampprogrammer 
https://www.dbusjaelland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/clubTeam.aspx?clubId=1290

Hvem kan jeg kontakte?
Du finder kontaktpersoner i både senior- & ungdoms-afdelingen:

Holdansvarlige

Yderligere info
Du er også altid velkommen til at kigge lidt rundt her på vores hjemmeside, hvor al den nødvendige information gerne skulle være at finde, ellers må du endelig kontakter os, hvis der er spørgsmål du ikke kan få besvaret.

Vi er desuden på Facebook www.facebook.com/ub1901 – en side vi bruger meget aktivt til at dele succesoplevelser, længere optakt- & referat-indlæg fra primært 1. & 2.holdets kampe, samt diverse nyheder om hvad der rør sig i klubben.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer i på banerne i Undløse BK.

Skriv en kommentar