Home » UB1901 » Knabstrup-drengen der fik Undløse BK ind under huden

Knabstrup-drengen der fik Undløse BK ind under huden

Undløse BK har en helt særlig evne til at sætte sig i kroppen, og til at flytte folk tættere på fællesskabet. Og det er uanset om man kommer fra Brøndby Strand, Nr Jernløse eller Knabstrup, hvorfra vi har “hentet” denne artikels hovedperson, der i dag har sin base på Syvenskovsvej sammen med sin lille familie.

Og det er selvfølgelig JIMMI ZACHARIASSEN aka “Zach” vi snakker om her, ifm at han denne sommer stopper som Holdleder for klubbens 2.hold.

Zach kom til Undløse BK omkring 2005-06, hvor Knabstrup IF ikke længere kunne tilbyde fodbold for ham og en større gruppe af unge knægte, der derfor valgte Undløse BK, bl.a grundet deres kendskab og deltagelse i Undløse Cuppen, men også fordi Zach flere gange havde været til stede på sidelinjen for at se sine fætre, Mikael & Kim Olsen i aktion.

Jimmi Zachariassen var i små ti år en del af 2. & 3.holdet, som spiller, sammen med andre Knabstrup IF-drenge som feks Christian “Bageren” Jensen, Steffan Jensen, Martin Hede mf, og de har på mange måder været en rigtig vigtig del af Undløse BK de sidste 15 år.

Omkring 2014 blev Zach også en del af trænerteamet omkring 2.holdet, da han sammen med Peter Jarvad stod for holdet, og i marts 2015 debuterede han så selv i spidsen for holdet, i en træningskamp på Mørkøv Stadion.

Det var i samme periode at Tommy Gotfredsen overtog klubbens 1.hold, og holdene blev delt mere op end tidligere, og Zach har haft stor andel i at tingene har fungeret.

Jimmi Zachariassen var en del af det hold der i 2014 rykkede op fra Serie 6 til Serie 5, og allerede efter kun 6 måneder alene med holdet, så kunne Zach fejre sin første oprykning, da holdet imponerede med ni sejre i elleve kampe, og over fire mål i gennemsnit pr kamp i Serie 5 pulje 10.

Drengene fik det naturligt nok noget sværere i Serie 4, men overlevede to sæsoner inden holdet igen måtte en tur ned i Serie 5 igen, men her i 2020 kan Zach aflevere et Serie 4-hold til Jonas Olsen, der overtager holdet efter sommerferien.

Det er ingen hemmelighed at vi meget gerne ville have beholdt Zach omkring 2.holdet, men vi har også stor respekt for at han ønsker mere tid sammen med familien, og vi har derfor heller ikke presset alt for meget på, for at få Zach til at forlænge sin aftale, og i stedet lyttet til hans ønske.

Der er ingen tvivl om at Zach har været en fantastisk brik for Undløse BK de sidste fem år.

Han er på mange måder stædig, men også et af de mest overskudsagtige mennesker, da han i den grad har skullet acceptere de mange udfordringer det kan give, at skulle tilpasse sig omgivelserne, når man “bare” er et 2.hold, hvor man reelt aldrig kender sit hold før kort før kampstart, da der kan komme skader mv til 1.holdet, der lynhurtigt kan ændre planerne.

Zach er modnet og vokset helt ekstremt igennem denne periode som Holdleder/træner, og hans vedvarende tålmodighed omkring et hold, der til tider ikke har lignet et hold pga en meget begrænset træningsindsats, er ganske enkelt imponerende.

Og selvom der nok var andre der til tider havde valgt at kaste håndklædet i ringet, da har Zach aldrig opgivet holdet, og ikke en eneste gang har han måttet trække holdet, selvom ringelisten til tider har været meget meget lang, og meget tidskrævende.

Han har også i perioden vist spillere som Marcus Primgaard Hansen, Frederik Otto Jensen, Hjalte Frette Johnsen, Tobias Holst Jensen, Anders Hansen mf glæden ved fodbold, og skabt en base for at de alle har fået deres debut på klubbens 1.hold.

Zach er en ekstremt vellidt person i & omkring klubben, og han har altid stillet sig til rådighed for klubben ved Undløse Cuppen mv, og vi håber selvfølgelig stadig at se ham på sidelinjen, selvom han nu stopper som Holdleder for 2.holdet.

Det skal også nævnes at Zach sideløbende med sin tid på 2.holdet har haft et alvorligt sygdomsforløb, samt et langt & udmattende forløb for at få børn, og derfor er det også endnu mere forståeligt at han nu har valgt at prioritere sin tid sammen med Mia & lille Lucas.

Klubben skylder selvfølgelig også Mia en stor tak “for lån” af Zach de seneste rigtig mange år, og du kan til en hver tid sende ham op på banerne i Undløse, hvis han kommer til at fylde for meget derhjemme.

Der skal slutteligt lyde en kæmpe tak, og et forhåbentlig “på gensyn” til Jimmi Zachariassen, der desværre ikke har fået den afsked han havde fortjent grundet aflysningen af turneringen i foråret, men vi håber meget at drengene og ham kan få lov at sige ordentlig farvel til hinanden med en træningskamp eller to, samt en bødekassefest inden Zach sender stafetten videre til Jonas Olsen.

Hvis I ser Zach i Dagli Brugsen eller andre steder i byen, så giv ham et stort klap på skulderen for hans uvurderlige indsats for Undløse BK de sidste mange år.

Screenshot_20200530-125514_Pic Collage

Skriv en kommentar