Home » UB1901 » Klasseforskel på Undløse Stadion gav 1.holdet storsejr

Klasseforskel på Undløse Stadion gav 1.holdet storsejr

Tommy Gotfredsen & Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Holbæk United, og det var tidligt meget tydeligt at gæsternes blot 12 mand ville få en svær dag på kontoret.

Hjemmeholdet havde flere tilløb til mål i indledningen, og helt logisk kom føring også midtvejs, da Emil Skovholm fik sendt Jonas Christensen fri på kanten, og på midten kunne gæsternes målmand ikke holde fat i bolden, og Emil Skovholm Pedersen sendte den løse bold op i nettaget.

Føringen holdt dog kun et par minutter, da gæsterne lidt ud af ingenting udlignede i en situation hvor hjemmeholdet ikke fik bolden ud af farezonen.

1.halvleg blev forlænget med 8 minutter efter et hændeligt uheld der kostede gæsternes back en brækket næse, og i syvende overtidsminut tog hjemmeholdet føringen igen, da Jonas Møllnitz headede et Benjamin Jensen-frispark i nettet, og de to hold gik til pausen med 2-1 til de blåklædte.

Og 53 minutter var hvad gæsterne havde kræfter til, og 2.halvleg blev et langt stormløb imod gæsternes mål, og de til lejligheden rødklædte holbækkere kunne nemt have indkasseret 7-8 mål efter pausen.

Det blev 3-1 syv minutter inde i 2.halvleg, da hjemmeholdet holdt presset højt på banen, og Jonas Christensen fandt Jonas Møllnitz i fri position i feltet, og med et par snævre skabte han sig plads til en afslutning, og med et velplaceret skud sendte han bolden ind ved den fjerne stolpe.

Hjemmeholdets høje pres gav den ene mulighed efter den anden, men mere end et stolpeskud fra Thomas Søgaard blev det ikke til, før Heric Ema kom ind efter en times spil.

Og han skulle i dag blot bruge to minutter før han øgede føringen til 4-1. Gæsterne prøvede forgæves at flå Jonas Christensen i jorden, men trods en mand hængende på ryggen, så slap han fri på kanten, hvorfra han assisterede Heric Ema til sit første sæsonmål med et slangehug ved den nærmeste stolpe.

Gæsterne havde i denne periode resigneret fuldstændig, og hjemmeholdet skabte den ene store chance efter den anden, men skarpheden manglede i den grad i feltet, hvor både Thomas Søgaard & Jonas Møllnitz inden for to minutter begge brændte i helt fri position.

Og så pludselig ud af ingenting hjalp dommeren gæsterne tilbage i opgøret med et fejlagtigt dømt straffespark, som Henrik Olsen faktisk reddede i første omgang, men gæsterne sparkede returbolden i nettet til 4-2.

Reduceringen skabte kortvarigt lidt nervøsitet på Undløse Stadion, men hjemmeholdets maskine maste videre, og Heric Ema serverede en sukkerbold til Thomas Søgaard i dybden, men alene med målmanden formåede han ikke at sende bolden forbi målmanden.

I stedet for en assist kunne Heric Ema kort før tid satte yderligere ind på sin målkonto, da Jonathan Kirk fandt ham fri i feltet, og med en fræk yderside-afslutning sendte han bolden i nettet til slutresultatet 5-2 – en sejr der nok kunne og burde have været større, men trods gæsternes magtesløshed, så har de stadig et rigtig klogt fodboldhold, og de havde også før i dag blot tabt en enkelt kamp i sæsonen.

Efterfølgende var der en enkelte stemme til Thomas Søgaard, mens Benjamin Jensen, Heric Ema & Faton Gjyrevci fik fire stk hver, kun slået af den dobbelte målscorer Jonas Møllnitz med fem stemmer.

Skriv en kommentar