Home » UB1901 » Kevin Morf Pedersen ny Ungdomskoordinator i Undløse BK

Kevin Morf Pedersen ny Ungdomskoordinator i Undløse BK

Screenshot_20190807-174545_Pic Collage

Undløse BK har her til aften skrevet en kontrakt med Kevin Morf Pedersen, der pr 1.januar 2020 starter i en nyoprettet stilling som Ungdomskoordinator.

Kevin Morf Pedersen skal forsøge at styrke & samle klubbens ungdomsafdeling, som Ungdomsformand Thomas Arnø har kæmpet rigtig hårdt for de sidste tre år, men som af forskellige grunde har haft det lidt hårdt i 2019. Og derfor har vi nu smidt nogle ekstra penge i projektet, og Kevin Morf Pedersen vil referere til Thomas Arnø, og bistå ham med sin ekspertise både på & udenfor træningsbanen.

Kevin Morf Pedersen starter først officielt 1.januar 2020, men vil allerede nu begynde forberedelserne frem imod den kommende sæson, og han sætter her lidt ord på sin kommende rolle i Undløse BK.

“Jeg er rigtig glad for denne aftale, og jeg håber, at jeg kan blive bindeled mellem klubbens trænere og bestyrelsen.

Jeg vil stå til rådighed for vores ungdomstrænere ved forskellige træningspas, og lave specifik træning med udvalgte spillere, der hvor trænerne finder det relevant.

Jeg vil samtidig fungere som sparingspartner for de enkelte trænere, og det er også mit håb at de forskellige hold vil komme tættere på hinanden, og at jeg kan hjælpe med at rykke spillerne op på et niveau, hvor de både synes det er sjovt, og hvor de kan blive udfordret til træning & i kamp.

Jeg vil arbejde på at få “vores” spillere tilbage til klubben, og få Undløse BK til at blive den klub andre søger hen imod. Det skal ganske enkelt være attraktivt at spille fodbold i Undløse.

Jeg håber også at jeg kan hjælpe Thomas Arnø med skaffe nye trænere til klubben, og jeg synes det er et rigtig godt skridt med ansættelsen Daniel Rohde, som fast målmandstræner.

Jeg har i flere år leget med tanken om et samarbejde med børnehaven, og nu giver vi det et forsøg. Det er min tanke at lave nogle træningspas, hvor det skal handle om at “lege” fodbold, og hvor de drenge & piger der skal starte i skole, kan snuse lidt til spillet. Det kunne feks være en “Fodbold-dag”, hvor børnene så får en medalje eller et diplom med hjem, samt info til forældrene om klubben & de enkelte hold. Og vi vil hvert år sørger for, at vi står klar med et trænerteam til nye børn, som vil starte til fodbold.

Det vil også være oplagt at lave træningslejre til de forskellige hold i samarbejde med trænerne, og forhåbentlig en udlandstur, som flere sf vores hold har været på tidligere, og noget Thomas Arnø allerede er godt igang med overnatningsarrangementer, FIFA-aftener mv i Foreningshuset.

Samtidig skal vi også arbejde på at dygtiggøre vores trænere, og hjælpe dem med at finde trænerkurser som passer ind med de årgange de træner. Og det er selvfølgelig også oplagt, at jeg bliver bindeled mellem Undløse BK & Jernløse BK, i det samarbejde jeg selv var en af initiativtagerne til.

Jeg har også snakket en del med Formand Jimmi Vaarskov & 1.holdets cheftræner Tommy Gotfredsen, i processen op til denne aftale, og vi har allerede lagt planer om et samarbejde, som betyder at klubbens Senior-spillere vil deltage i træningspas mv. Det glæder jeg mig rigtig meget til, da det er noget børnene sætter ekstra stor pris på.

Jeg vil selvfølgelig også rigtig gerne høre fra forældre eller andre venner af klubben, hvis der er projekter I synes vi bør kigge på.

I hvert fald glæder jeg mig rigtig meget til at komme igang, og jeg vil gerne takke klubben for denne rigtig spændende mulighed”

Kevin Morf Pedersen

Skriv en kommentar