Home » UB1901 » Kenney Pedersen klar til Undløse Cuppen’s opvisningskamp

Kenney Pedersen klar til Undløse Cuppen’s opvisningskamp

Så er vi endelig klar til at løfte sløret for hvem Anders Taverna Nielsen har med på sit udvalgte Vestsjælland All Stars, der skyder Undløse Cuppen igang med en opvisningskamp imod Tommy Søgaard Gotfredsen, Kim Schlicker & resten af Undløse Boldklub 1.holdet.

Vi vil hen over de næste tre-fire uger præsenterer spillerne her på siden og på selve begivenheden for Undløse Cuppen her: https://www.facebook.com/events/2327693264130980/?ti=cl

Og den første på “Holdkortet” er selvfølgelig en af vores “egne” drenge, ⚽💙 Kenney Pedersen 💙⚽, der venligst er udlånt af Tuse IF.

Screenshot_20190513-120531

Kenney Pedersen har spillet sine ungdomsår i Undløse BK & Holbæk B&I, og er noteret for 10 mål på klubbens 1.hold, og 3 mål på 2.holdet, inden han, for at udfordre sig selv på et højere niveau, skifte til Tuse IF, som han har spillet både Danmarksserie & nu Sjællandsserie hos. Han har også haft en kort afstikker til KFUM’s Boldklub Roskilde.

Kenney Pedersen er en rigtig “Undløse BK-dreng”, selvom han ikke er noteret for ret mange Senior-kampe for klubben. Han stiller altid op når vi holder diverse arrangementer, og det er bl.a tredje år i træk han er med i Undløse Cuppens Opvisningskamp, og han står også i spidsen for det Tuse IF-hold, der bl.a skal møde Undløse BKs 1.hold fredag d. 28.juni.

Kenney P er en man altid kan regne med, både på & udenfor banen, hvor han i Undløse Cup-ugen næsten flytter ind i øl-teltet, og jeg tror de fleste i & omkring Undløse BKs Senior-afdeling drømmer om, at “KP” en dag vender “hjem”, og trækker den blå trøje over hovedet.

I første omgang glæder vi os bare til at se ham i aktion d. 26.juni, og vi håber selvfølgelig at I tager godt imod ham.

Kampen er sponsoreret af Stavnskær Elektrik A/S, og vi håber at rigtig mange vil dele opslaget, så vi kan få fyldt Undløse Stadion helt op ligesom vi havde for et par år siden, da Undløse BKs 1.hold mødte et udvalgt Undløse BK All Stars hold.

Øl-vognen er selvfølgelig åben før, under og efter kampen der har kick off kl 19.01, og udover at Pølsevognen selvfølgelig er åben på pladsen, så tænder Tom Søgaard & Rene Elmann Lindskov Christensen også op i grillen, og byder på en traditionel Flæskestegssandwich.

Følg med løbende på https://www.facebook.com/events/2327693264130980/?ti=cl , hvor I også kan se hvem Anders Taverna Nielsen har med sig på sidelinjen.

Screenshot_20190513-113748

Skriv en kommentar