Home » UB1901 » Kan vi sælge 1.000 fiktive billetter til Undløse BK-Asnæs BK?

Kan vi sælge 1.000 fiktive billetter til Undløse BK-Asnæs BK?

Screenshot_20200420-141736_Pic Collage

Kan vi sælge 1.000 fiktive billetter til kampene imod Asnæs BK på Undløse Stadion?

Hvis ja, så giver klubben gratis øl/sodavand til den første turneringskamp efter den nuværende corona-lockdown ⚽️🍺

Vi savner alle sammen fodbold helt enormt. Vi savner spillet på banen, vi savner at kunne se kampene med venner, familie & holdkammerater, og vi savner hyggen i omklædningsrummet efter kampen.

Lørdag d. 2.maj skulle vi have haft besøg af Asnæs BK i både Serie 2 & Serie 4 til årets tredje hjemmekampsdag, men de to kampe er selvfølgelig også udsat pga den nuværende corona-situation.

Men nu giver vi jer muligheden for at blive en del af noget der kan blive en historisk dag i Undløse Boldklub, hvis vi kan samle 1.000 fiktive tilskuere.

Du kan nemt og hurtigt via MobilePay (19907) købe din billet til vores fiktive hjemmekamp den 2. maj 2020, for at vise din støtte til klubben.

Prisen pr. billet er kun 10 kr, men du er selvfølgelig mere end velkommen til at købe to, fem, ti eller tyve billetter, og måske også en fiktiv stadionplatte med det hele.

Vi sætter pris på hvert et billetkøb, og vil selvfølgelig gerne give noget tilbage til alle jer der altid støtter os, og derfor giver vi gratis øl/sodavand ifm vores første turneringskamp efter denne lockdown, hvis vi altså kan sælge 1.000 billetter minimum.

Skulle du finde på at købe minimum 50 billetter, så får du selvfølgelig dit navn op på vores “Club 100-tavle” på indersiden af Tribunen.

Del gerne screenshot af jeres billetkøb i kommentartråden på Facebook her: www.facebook.com/ub1901, og så lad os se om ikke vi kan runde de 1.000 tilskuere i alt.

I øvrigt skulle tre af vores ungdomshold også have været i aktion, så der var virkelig lagt op til liv på banerne i Undløse denne dag.

Vi savner jer 💙⚽️

Skriv en kommentar