Home » UB1901 » Jonas Olsen ny mand i spidsen for 2.holdet

Jonas Olsen ny mand i spidsen for 2.holdet

Screenshot_20200529-102229_Pic Collage

Det er os en rigtig stor glæde, at kunne præsentere klubbens nye Træner/Holdleder for Herre Senior 2, der bliver 31 årige Jonas Olsen, der kommer til fra SIF Holbæk, og han satte i går aftea sin underskrift på en et årig aftale, men begge parter forventer & håber på et længere samarbejde, ligesom det har været tilfældet med Jimmi Zachariassen, der de seneste 5 år har spillet en vigtig rolle i klubbens Senior-afdeling.

Jonas Olsen & Formand Jimmi Vaarskov har været i tæt dialog de seneste uger, og vi har hentet rigtig gode anbefalinger udefra, og vi mener at Jonas Olsen er et rigtig godt match for vores unge mandskab, der også i den kommende sæson skal ud og kæmpe i Serie 4.

Jonas Olsen kender en del til Undløse BK i forvejen, bl.a via sit venskab med Mikkel Sode, der også kommer til at fungere i en hjælpende rolle, og vi er selvfølgelig glade for, at der også kommer en rigtig Undløse BK-dreng ind omkring holdet.

Jonas Olsen er glad for sin nye aftale, og han sætter her lidt ord på tingene:

“Først og fremmest vil jeg sige, at jeg glæder mig til at lære jer alle at kende. Jeg er helt sikker på at Undløse BK og jeg er det perfekte match!

Jeg har længe haft flirtet med tanken om at komme til Undløse BK – faktisk siden sidste års indendørsstævne, da jeg mødte klubben med min, nu tidligere, klub SIF Holbæk

Det der tiltalte mig og stadig gør det, er at det virker som om I har en vanvittigt godt sammenhold!

Jeg kommer til klubben med ambitioner, gå på mod, drive og massere godt humør.

Jeg har selv spillet fodbold siden jeg var 5-6 år gammel, hvor jeg startede i Tuse IF, hvor jeg havde fornøjelsen af at spille til jeg var ca. 18 år.

Herefter har jeg været i lidt forskellige klubber, som spiller dog i alt 7 år, over flere omgange, i SIF Holbæk, men jeg har også været omkring Holbæk B&I, Grenaa IF, Tallinn (Estland) og flere andre klubber.

Jeg har trænererfaring fra fire tidligere trænerjobs, der startede i Nordsjælland i en klub der hedder Vejby IF, der ligesom Undløse BK havde hold i Serie 2 & Serie 4, mens jeg stod i spidsen for tre ungdomshold.

Herefter gik turen til Jylland grundet en ekskæreste, hvor jeg startede min karriere sin Seniortræner i Tinglev IF. Herefter gik turen til Bevtoft IF, hvor en kammerat og jeg fik genstartet en hel Senior-afdeling, som ellers havde været lukket i fem år. Herefter turen gik til SIF Holbæk, hvor jeg nu har trænet i halvandet år.

Mine egne ambitioner stikker højere end blot Serie-bold på sigt, og jeg mener selv jeg har “know how” & nok drive til at opnå mit personlige mål. Men jeg starter gerne lige med en oprykning eller to for Undløse BK!

Jeg glæder mig helt ekstremt til at komme igang!

Vi ses på banerne, Jonas”

Vi forventer selvfølgelig at I vil tage rigtig godt imod Jonas Olsen, der allerede i de kommende uger kommer til at snuse lidt til tingene på sidelinjen, i samarbejde med Jimmi Zachariassen – forhåbentlig også i en træningskamp eller to, hvis Regeringen åbner op for det inden sommerpausen.

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, og ønsker Jonas Olsen velkommen til verdens bedste klub.

Skriv en kommentar