Home » UB1901 » Jakob Kildegaard Smidt ny cheftræner i Undløse BK

Jakob Kildegaard Smidt ny cheftræner i Undløse BK

Collage_2023-10-01_10_28_20

🔵Jakob Kildegaard Smidt ny cheftræner i Undløse Boldklub🔵

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at JAKOB KILDEGAARD SMIDT erstatter afgående Tommy Søgaard Gotfredsen som sidestillet cheftræner i Undløse BK i samarbejde med Kevin Bernhard Pedersen.

Jakob Kildegaard Smidt har tidligere været cheftræner i Hagested IF & senest Jyderup BK med stor succes, og det er langt fra første gang vi har været i dialog med hinanden, men det var nu det gav mening for begge parter.

Da Tommy Søgaard Gotfredsen tidligere på året fortalte os, at han ønskede at stoppe senest sommeren 2024, der var vores blik igen rettet imod Jyderup BK, hvor Jakob Kildegaard Smith havde kontraktudløb på samme tidspunkt.

Omstændighederne ville dog at Jakob Smidt stoppede før tid i Jyderup BK, da han havde brug for en fodboldpause, og derfor giv vi også i dialog med ham allerede i sommers, og faktisk blev vi relativt hurtigt enige om en aftale, og hen over efteråret faldt det så også på plads, at det skulle være allerede ved årsskiftet, og ikke ikke først til sommer.

Jakob Kildegaard Smidt har brugt en del af sin “fodboldpause” på at se Undløse BK både i kamp & til træning, og nu hvor “katten er ude af sækken”, så bliver han nok endnu mere synlig i & omkring klubben, men lige nu er det vigtigste for alle at få lukket efterårssæsonen ned med manér, og så vil I få mange flere ord om & fra Jakob Kildegaard Smith hen over vinterpausen.

Vi håber at I vil tage rigtig godt imod Jakob, og at han vil få en fantastisk tid i Undløse BK ⚽️❤️

Skriv en kommentar