Home » UB1901 » Info til nye spillere i Undløse BK

Info til nye spillere i Undløse BK

I øjeblikket er al fodbold sat lidt på standby, men vi flere håber & forventer at det hele er mere normaliseret fra på mandag. Og måske går flere rundt og overvejer hvor de skal spille i den nye sæson, og hvis du går og overvejer, om UNDLØSE BOLDKLUB skal være din nye klub, så får du her lidt info om os.

Alle nye spillere i klubben, har selvfølgelig muligheden for at komme til prøvetræning inden man beslutter sig for, om Undløse BK skal være jeres nye klub, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe jer bedst muligt i gang.

Og vi har masser af muligheder både på senior og ungdomsniveau.

Herre Senior / Old Girls / Old Boys:
Vi har to herre-seniorhold tilmeldt. 1. & 2.holdet i henholdsvis Serie 2 & Serie 4, hvor det forventes at du træner rimelig regelmæssigt, og selvom vi selvfølgelig sætter stor fokus på det sociale også på disse hold, så forventes det at folk gå til opgaverne, med en vis form for seriøsitet, og specielt 1.holdets cheftræner Tommy Gotfredsen, forventer rigtig meget af sine folk, men tilgengæld så får du også lov til at spille og træne under en af de mest engagerede & dedikerede trænere på senior-niveau her i lokalområdet.

Herre-senior træner tirsdage & torsdage kl 18.30-20.15, og vil udgangspunkt være opdelt sådan at Tommy Gotfredsen har 1.holdstruppen, mens 2.holdets nye Holdleder, Jonas Olsen, står i spidsen for de øvrige. I efteråret var vi meget sjældent under 25 mand til træning.

Klubbens to bedste hold vil i efterårsæsonen spille hjemme kl henholdsvis 12.00 & 14.00.

Tommy Gotfredsen indleder træningen forud for efterårssæsonen tirsdag den 27.juli, men Jonas Olsen starter en uge tidligere med lidt hyggebold, for at lære sit nye hold bedre at kende.

På dame-siden har vi et enkelt Dame Senior/Old Girls-hold tilmeldt under DGI, med træning tirsdag & torsdag aften kl 18.30 ved Tom Holst Nielsen. Holdet er en del af et Holdsamarbejde med Tølløse BK, og det er altså at træningen tirsdag er i Tølløse, og torsdag i Undløse, ligesom også kampene er fordelt på begge anlæg.

Vores Oldboys-hold er tilmeldt Odsherredsturneringen 8 mands, og de spiller primært kampe onsdag aften.

Ungdom:
Vi har selvfølgelig også masser af muligheder på ungdomssiden, hvor vi har en samarbejdsaftale med Jernløse Boldklub.

Tommy Nilsson står i spidsen for vores mindste årgange (U8/9 drenge/piger), og de holdes i første omgang ude af samarbejdet, og træner kun i Undløse.

Magnus Holt Jensen, Thomas Søgaard Jensen, Benjamin Kristensen og Daniel Rohde står for vores U11-U13 drenge vi forventer at vi tilmelder følgende hold, der vil træne & spille kamp på både Undløse Stadion & ved Jernløse Hallen, og vi ligger selvfølgelig planen op hurtigst muligt:
U8/9 drenge/piger
U11 drenge
U12 drenge
U13 drenge
U14 drenge

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogle pige-hold, men vores samarbejdsklub, Jernløse BK, har et U15 piger hold tilmeldt.

Vi har ligeledes tilmeldt to eFodbold-hold tilmeldt under ledelse af Thomas Arnø

Vi har med andre ord plads til alle i Undløse BK – uanset niveau, træningsindsats & engagement.

Hvor træner vi?
Vi træner ved Undløse Hallen, der ligger ca 20 minutter sydvest for Holbæk. Her har vi rigtig gode faciliteter i “Foreningshuset”, hvor diverse fællesarrangementer også finder sted.
Vores adresse er: Øvej, Undløse, 4340 Tølløse.

Hvornår træner min årgang?
Vores træningstider i ungdomsafdelingen finder du her: http://ub1901.dk/holdansvarlige/ og du møder blot op, og så vil der være en træner til stede som hjælper dig igang. Disse tider vil muligvis blive ændret en smule, når vi har hele planen ift samarbejdet med Jernløse BK på plads.

Herre Senior & Old Girls-træningstider kan læses øverst i dette opslag.

Hvad med udstyr?
Du skal blot medbringe træningstøj, fodboldstøvler etc, så sørge vi for bolde, overtrækstrøjer, drikkedunke osv. Hvis du mangler støvler eller træningstøj, har vi flere i klubben, der kan hjælpe og vejlede dig til at købe det helt rigtige.

1.holdstruppen, der udpeges af Cheftræner Tommy Gotfredsen (Ca 22-23 mand), får udleveret træningstøj både til vinter- & sommertræningen.

Jeg er x år gammel hvilket hold skal jeg spille på?
Læs alt om vores holdinddeling: http://ub1901.dk/holdansvarlige/ Denne side vil muligvis blive ændret en smule, når vi har hele planen ift samarbejdet med Jernløse BK på plads. Hvis du ønsker oplysninger herom, kan Ungdomsformand Thomas Arnø hjælpe dig.

Skal jeg betale kontingent med det samme?
I Undløse Boldklub giver vi dig mulighed for at se tingene an inden du beslutter dig for om du vil fortsætte i klubben eller ej, men vi har en tommelfingerregel om, at man ikke kan blive udtaget til sæsonens første kamp uden at have betalt kontingent. Men der vi altid være mulighed for at lave en individuel aftale med vores kasserer, hvis det af den ene eller anden grund kniber med at finde pengene.

Hvor skal vi spille kamp, hvornår & mod hvem?
Du kan på DBU Sjællands hjemmeside se en samlet oversigt over alle vores hold og deres respektive kampprogrammer, pt er det dog kun Herre Senior 1’s program der er offentliggjort, men vi ligger selvfølgelig Turneringsplanerne op, så snart den er tilgængelig.

Hvem kan jeg kontakte?
Du finder kontaktpersoner i både senior- & ungdoms-afdelingen her: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Yderligere info
Du er også altid velkommen til at kigge lidt rundt her på vores hjemmeside, hvor al den nødvendige information gerne skulle være at finde, ellers må du endelig kontakter os, hvis der er spørgsmål du ikke kan få besvaret.

Vi er desuden på Facebook www.facebook.com/ub1901 – en side vi bruger meget aktivt til at dele succesoplevelser, længere optakt- & referat-indlæg fra primært 1. & 2.holdets kampe, samt diverse nyheder om hvad der rør sig i klubben.

Har du spørgsmålet du ikke føler ovenstående giver svar på, så kontakt Formand Jimmi Vaarskov for yderligere info (Tlf 23461204 eller mail Jimmi.vaarskov@carlsberg.dk)

Vi glæder os rigtig meget til at se jer i på banerne i Undløse BK.

Skriv en kommentar