Home » UB1901 » Info til nye spillere – foråret 2022

Info til nye spillere – foråret 2022

Så er vi igen kommet ind i et nytår år, og måske går flere rundt og overvejer hvor de skal spille i den nye sæson, og hvis du går og overvejer om UNDLØSE BOLDKLUB skal være din nye klub, så får du her lidt info om os.

Alle nye spillere i klubben, har selvfølgelig muligheden for at komme til prøvetræning inden man beslutter sig for, om Undløse BK skal være jeres nye klub, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe jer bedst muligt i gang.

Og vi har masser af muligheder både på senior og ungdomsniveau.

Herre Senior:
Vi har tre herre-seniorhold tilmeldt. 1. & 2.holdet i henholdsvis Serie 2 & Serie 4, hvor det forventes at du træner rimelig regelmæssigt, og selvom vi selvfølgelig sætter stor fokus på det sociale også på disse hold, så forventes det at folk gå til opgaverne med en vis form for seriøsitet, og specielt 1.holdets cheftrænerduo Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen, forventer rigtig meget af sine folk, men tilgengæld så får du også lov til at spille og træne under nogle af de mest engagerede & dedikerede trænere på senior-niveau her i lokalområdet.

Herre Senior 3 rykkede i efteråret op fra Serie 6, og spiller dermed Serie 5 i foråret, og træner også med Jonas Olsen & 2.holdet, men ledes i kamp af Daniel Zøller og Martin Zøllner.

Herre-senior træner tirsdage & torsdage kl 18.30-20.15, og vil udgangspunkt være opdelt sådan at Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen har 1.holdstruppen, mens Jonas Olsen står i spidsen for de øvrige. Og i efteråret var vi meget sjældent under 40 mand til træning, og vi har oplevet en stor tilgang de sidste 5-6 måneder.

I efteråret 2022 forventer vi at kunne indvie vores nye Kunstgræsbane-anlæg på Undløse Stadion, der dermed står klar til vinteren 2023, mens vi i denne opstart har mulighed for at træne på kunstgræs i Mørkøv – ligeledes tirsdag & torsdag.

Klubbens to bedste hold vil i forårssæsonen spille hjemme kl henholdsvis 12.00 & 14.00, mens 3.holdet spiller søndag kl 11.00

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen indleder træningen i uge 5, mens Jonas Olsen starter ud i uge 3, og begge hold har syv træningskampe forud for forårssæsonen, der indledes i april.

Old Girls & Old Boys
På dame-siden har vi et enkelt 8 mands-Dame Senior/Old Girls-hold tilmeldt under DGI, med træning tirsdag & torsdag aften kl 18.30 ved Tom Holst Nielsen. Holdet er en del af et Holdsamarbejde med Tølløse BK, og det er aftalt at træningen tirsdag er i Tølløse, og torsdag i Undløse, ligesom også kampene er fordelt på begge anlæg.

Vores Oldboys-hold er tilmeldt Odsherredsturneringen 7 mands, og de spiller primært kampe onsdag aften.

Ungdom:
Vi har selvfølgelig også nogle gode muligheder på ungdomssiden, hvor Martin Tamberg Daugaard & Tommy Nilsson står i spidsen for vores mindste årgange (U6/7/8/9/10/11/12 drenge/piger),

Vi har ligeledes tidligere haft tilmeldt to eFodbold-hold tilmeldt under ledelse af Thomas Arnø, men turneringen kom aldrig ret igang pga corona-nedlukningen, men bliver turneringen genoptaget, så er det selvfølgelig også noget vi vil kigge på.

Vi har med andre ord plads til alle i Undløse BK – uanset niveau, træningsindsats & engagement.

Hvor træner vi?
Vi træner ved Undløse Hallen, der ligger ca 20 minutter sydvest for Holbæk. Her har vi rigtig gode faciliteter i “Foreningshuset”, hvor diverse fællesarrangementer også finder sted.
Vores adresse er: Øvej, Undløse, 4340 Tølløse.

Hvornår træner min årgang?
Vores træningstider i ungdomsafdelingen finder du her: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Herre Senior & Old Girls-træningstider kan læses øverst i dette opslag.

Hvad med udstyr?
Du skal blot medbringe træningstøj, fodboldstøvler etc, så sørge vi for bolde, overtrækstrøjer, drikkedunke osv. Og hvis du mangler støvler eller træningstøj, har vi flere i klubben, der kan hjælpe og vejlede dig til at købe det helt rigtige, og vi har også gode aftaler vedr træningstøj mv hos Sport Direct Roskilde.

1.holdstruppen, der udpeges af Cheftræner-duoen Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen (ca 22-23 mand), får udleveret træningstøj både til vinter- & sommertræningen. I en normal tid uden corona mv, så er holdet altid på træningslejr en weekend i marts, og vi håber også meget at komme afsted her i 2022.

Jeg er x år gammel hvilket hold skal jeg spille på?
Læs alt om vores holdinddeling: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Skal jeg betale kontingent med det samme?
I Undløse Boldklub giver vi dig mulighed for at se tingene an inden du beslutter dig for om du vil fortsætte i klubben eller ej, men vi har en tommelfingerregel om, at man ikke kan blive udtaget til sæsonens første kamp uden at have betalt kontingent. Men der vi altid være mulighed for at lave en individuel aftale med vores kasserer, hvis det af den ene eller anden grund kniber med at finde pengene.

Hvor skal vi spille kamp, hvornår & mod hvem?
Du kan på DBU Sjællands hjemmeside se en samlet oversigt over alle vores hold og deres respektive kampprogrammer her: https://www.dbusjaelland.dk/resultater/Klub/1290

Hvem kan jeg kontakte?
Du finder kontaktpersoner i både senior- & ungdoms-afdelingen her: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Yderligere info
Du er også altid velkommen til at kigge lidt rundt her på vores hjemmeside, hvor al den nødvendige information gerne skulle være at finde, ellers må du endelig kontakter os, hvis der er spørgsmål du ikke kan få besvaret.

Vi er desuden på Facebook www.facebook.com/ub1901 – en side vi bruger meget aktivt til at dele succesoplevelser, længere optakt- & referat-indlæg fra primært 1. & 2.holdets kampe, samt diverse nyheder om hvad der rør sig i klubben.

Har du spørgsmålet du ikke føler ovenstående giver svar på, så kontakt Årets Fodboldleder 2020 på Sjælland & i Danmark, Formand Jimmi Vaarskov, for yderligere info (Tlf 23461204 eller mail Jimmi.vaarskov@carlsberg.dk)

Vi glæder os rigtig meget til at se jer i på banerne i Undløse BK.

Skriv en kommentar