Home » UB1901 » Indkaldelse til Generalforsamling

Indkaldelse til Generalforsamling

❌Generalforsamling Undløse Boldklub af 1901 ❌

⚽️Torsdag den 25. november 2022 kl. 19.01⚽️

Så det igen blevet tid til Undløse Boldklub ’s årlige generalforsamling, og vi håber at rigtig mange af jer vil møde op for bidrage til debatten og vigtigst af alt for at gøre Undløse BK endnu stærkere.

Vi har haft et fuldstændig fantastisk 2021, og ønsker at gå ind i 2022 med en helt ny og mere moderne kiosk ifm Kampbanen, og håber at I på Generalforsamlingen vil være med til at komme med forslag til dennes tilblivelse.

Desuden skal vi sige farvel til vores mange årige Ungdomsformand Thomas Arnø, samt Paw Søgaard der begge ønsker at udtræde af bestyrelsen, men vi er rigtig glade for at Paw Søgaard har sagt ja til at fortsætte i Udvalgsgruppen omkring Undløse Cuppen, Indoor Cup samt vores Hjemmebane-kampe.

Desuden udtræder Jeppe Babalola Andersson helt officielt nu, selvom han ikke har været en del af bestyrelsen siden i sommers, hvor han blev erstattet af suppleant Anders Nielsen.

Vi er altid rigtig kede af at miste gode folk, men ved også at både Thomas & Paw fortsat vil have deres gang i klubben, og altid vil stå klar til at hjælpe.

Udover Anders Nielsen foreslår bestyrelsen Niklas Stegman Pedersen & Daniel Zøller som bestyrelsens to nye medlemmer, men skulle der sidde nogen derude og ønske at blive en del af Undløse BK, så kan alle selvfølgelig stille op til valg ifm Generalforsamlingen.

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, samt evt opstilling til bestyrelsen skal mailes til Formand Jimmi Vaarskov senest den 28.november, på jimmi.vaarskov@carlsberg.dk

Se dagsorden mv på det vedhæftede billeder herunder.

Med venlig hilsen
Undløse Boldklub’s bestyrelse

Jimmi Vaarskov, Daniel Rohde, Thomas Arnø, Michael Hansen, Paw Søgaard, Thomas Forsingdal Hansen & Anders Nielsen (suppleant)

Screenshot_20211014-142757_Outlook

Skriv en kommentar