Home » UB1901 » Fuldt hus til 1. & 2.holdet på Undløse Stadion

Fuldt hus til 1. & 2.holdet på Undløse Stadion

Screenshot_20181006-160547

Undløse BKs 1. & 2.hold gjorde i dag rent bord, da de på Undløse Stadion tog imod FC Storebælt & Svebølle BI.

Tommy Søgaard Gotfredsen & 1.holdet fik en fantastisk start på kampen imod FC Storebælt, og allerede efter 20 minutter stod der 2-0 på måltavlen, efter to knivskarpe Martin Aaberg Hansen-hjørne spark, som først Jonas Møllnitz & efterfølgende Thomas Søgaard fik diageret til målscorerne Oliver Pilgaard Christophersen & Jeppe Babalola Andersson.

Hjemmeholdet kontrollerede herefter begivenhederne, og det var ikke meget gæsterne kom til, mens hjemmeholdet havde flere halve mulighederne, men 2-0 forblev stillingen ved pausen.

Det lignede en tidlig afgørelse, da Jonas Møllnitz i 2.halvlegs første minut gled Martin Aaberg Hansens tværbold i nettet til 3-0.

Martin Aaberg Hansen leverede en fremragende indsats og var altså med i sit holds tre mål, og han havde også to gode muligheder for selv at komme på tavlen, efter to fine enkeltmandspræstationer.

Men i stedet for det endelige dødsstød, så blev det helt unødvendigt lidt spændende, da en relativ ufarlig afslutning smuttede under Rene Hendriksen i målet efter en times tid.

Gæsterne fik en gylden mulighed for at skabe yderligere spænding, men Tobias Holst Nielsen fik ekspederet bolden væk på selve målstregen, og tættere kom FC Storebælt aldrig på, og et godt besøg Undløse Stadion kunne klappe de blåklædte af banen med 3 point på kontoen, og det var naturligvis en meget glad & lettet, cheftræner Tommy Søgaard Gotfredsen, der efterfølgende havde stor ros til drengene i omklædningen.

Martin Aaberg Hansen blev belønnet for en fin kamp med fire stemmer, mens Brødrene Holst Nielsen løb med samlet ti stemmer, med seks stemmer til Tobias & fire stemmer til Nikolai.

Jimmi Zacharriassen og 2.holdet kunne ligeledes sætte 3 point ind på kontoen, da de fuldt fortjent besejrede Svebølle BI 2-1 i en kamp hvor Christian Arp var sit holds bedste. Frederik Fischer & Philip Hansen scorede for værterne, der også havde Christian Nøhr i en afgørende rolle med to flotte assist.