Home » UB1901 » Fornærmende lavt niveau, da 1.holdet blev gjort til grin af bundhold

Fornærmende lavt niveau, da 1.holdet blev gjort til grin af bundhold


Undløse BKs 1.hold forværrede her til eftermiddag deres udebanekompleks, da det heller ikke i fjerde forsøg lykkedes at få 3 point, og det var ellers selvom værterne var rækkens bundhold Vindinge IF.

Hjemmeholdet kom foran på et lidt hårdt dømt straffe, og på 2-0 i en situation hvor kampens svage dommer undlod at dømme målspark, selvom Lasse Jensen i målet vinkede bolden ude, og bortset fra en enkelt god mulighed til Nicki Jensen, så skabte gæsterne ikke meget før pausen.

Tommy Gotfredsen opildnede i pausen sine spillere til at komme ud med et bedre udtryk til 2.halvleg, og så kunne der sagens hentes point, og han kunne efter fire minutter af 2.halvleg, se til imens gæsterne fejrede at de havde fordoblet føringen.

Det blev også 5-0 inden Benjamin Jensen fik reduceret midtvejs i 2.halvleg. De blåklædtes anfører, Jonas Møllnitz, burde kort efter have haft et straffespark, men meget symptomatisk for dommerens indsats, så vinkede han afværgende, og i stedet lukkede hjemmeholdet slutteligt til 6-1.

Tommy Gotfredsen var efterfølgende både sur, og skuffet over, at holdet igen havde pisset tre point væk, og nu i stedet for at ligge pres på rækkens tophold, er nødt til at kigge lidt på holdene i bunden. Bundniveauet var igen fornærmeligt ringe, og meget få kunne være sig selv bekendt efter kampen.

Efterfølgende faldt stemmer ud som følger: Benjamin Jensen 7, Faton Gjyrevci 5, Flemming Gotfredsen 3, Jonas Møllnitz 1 &
Frederik Broe Larsen 1

Skriv en kommentar