Home » UB1901 » Formandens årsberetning

Formandens årsberetning

Undløse BK har her til aften afholdt Generalforsamling, og I kan på de følgende linjer læse hvad Formand Jimmi Vaarskov havde at sige til de fremmødte.

“Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte. 2020 har været et fuldstændig vanvittigt år, med skiftede scenarier ingen kunne have forudset.

Vi startede året ud med fantastisk Undløse Indoor Cup, der til fulde levede op til vores store forventninger.

Og forventningerne & planerne for 2020 var også kæmpe store bl.a med ansættelsen af en Ungdomskoordinator, der skulle styrke samarbejdet med Jernløse BK endnu mere.

Men den 11.marts ændrede Danmark sig radikalt, og i netop den periode hvor vi sammen med Jernløse BK skulle have sendt 100 børn & voksne til Sverige samt hele Senior-afdelingen på træningslejr, så lukkede Mette Frederiksen landet ned pga corona-pandemien.

Fodbolden blev sat på standby, vi trænede i små isolerede grupper, og håndsprit blev pludselig et af vores vigtigste redskaber.

Vi måtte relativt tidligt erkender at vi måtte aflyses Undløse Cuppen, og for første gang i 40 år var der ikke fodbold på banerne i uge 26. Vi fik i stedet stablet en stor Jule-Halfest på benene, men også den måtte vi aflyse, ligesom Undløse Indoor Cup i januar er aflyst.

Men det betyder ikke at vi har ligget stille. Undløse BK kom på Danmarkskortet med vores fiktive kamp tilbage i maj måned, hvor vi på under 10 dage solgte over 2.000 billetter, hvilket gav 20.000 kr i klubkassen. Der gjorde os enormt stolte og glade at mærke den opbakning fra byen i en periode hvor vi ikke kunne give ret meget igen.

Men det gjorde det heldigvis muligt at inviterer byen til et rigtig spændende foredrag med Lars Jacobsen & Zak Egholm i Undløse Hallen.

Heldigvis fik vi da også spillet lidt fodbold, og endda med endnu en flot “Pokaleventyr” for 1.holdet, og hele tre Senior-hold efter Jonas Olsen havde overtaget 2.holdet, og hevet 8-10 nye spillere med til klubben. Jeg vil i den sammenhæng gerne takke Jimmi Zachariassen rigtig mange gange for hans store indsats, selvom det hele blev afsluttet på en lidt ærgerlig måde.

Og hvor 11.marts blev skelsættende for Danmark, så blev 3.juli det også for Undløse BK, da Jernløse BK 14 dage før turneringsstart, og helt ud af det blå valgte at afslutte vores samarbejde. Vi savner stadig en ordentlig forklaring på hvorfor det skulle slutte fra den ene dag til den anden, men det fik Thomas Arnø & Kevin Morf Pedersen til at reagere hurtigt, og vi fik stablet et samarbejde med Stenlille IF på benene. Og det gik egentlig rigtig godt, men vi måtte desværre konstatere at der simpelthen ikke var spillerne nok til de to hold. Og selvom det gør ondt, så ønsker vi selvfølgelig drengene held & lykke i Tuse IF, Holbæk B&I & St Merløse IF, og så håber vi at se dem tilbage i blåt på et senere tidspunkt.

Og så må vi bygge Ungdomsafdelingen op fra bunden, og vi synes selv vi har nogle rigtig gode planer med et nyt Ungdomsudvalg, og et godt samarbejde med Børnehuset, SFO’en & Skolen. Og vi vil gerne byde Martin & Jackie velkommen i “familien”, som trænere for U6/7.

Og så har jeg til sidst en masse mennesker jeg har brug for at sige tak til. Først og fremmest til alle vores fantastiske frivillige, og vores sponsorer der støttet os i en meget mærkelig og omskiftelig tid. Det har været en fornøjelse, og uden jer havde det slet ikke kunnet lade sig gøre. Der skal også lyde en stor tak til vores medlemmer, der hver og en betalte kontingent i et forår uden fodbold, og vi glæder os over at meget få faldt fra i corona-pausen.

Så skal der også lyde en kæmpe tak Nadja Rosquist & Anders Taverna Nielsen, der i dag stopper i bestyrelsen. Nadja har siddet som kasserer i 7 år, og gjort et uvurderligt stykke arbejde for klubben, og jeg kommer virkelig til at savne din grundighed og sparring.

Og så dig Taverna. Det er næppe nogen hemmelighed, at vi ikke har været enige om alting, og bølgerne har til tider gået lidt højt, men jeg ved også at vi begge to har stor respekt for hinandens arbejde, og jeg kommer til at savne dit arbejde i & omkring klubben, og jeg håber at vi i fremtiden også må trække lidt på dit store netværk og din hjælp i grillen mv.

Og slutteligt skal der lyde en tak, og et tillykke med prisen, til dette års vinder af vores Frivillighedspris, Rohde-prisen. Den går til en person som jeg beundrer rigtig rigtig meget, og det har jeg faktisk altid gjort. Jeg arbejder hver dag for at blive lige præcis det klubforbillede for andre, som han har været for mig.

Mange glemmer og overser måske lidt at han stadig er en del af vores frivillige gruppe, da meget af hans arbejde foregår bag kulissen som en del af både Undløse Cup & Halfest-udvalget, men også som en vigtig del af Lokalrådet, som vi i samarbejde med, arbejder ihærdigt på “Projekt Kunstgræsbane”. Det er selvfølgelig Tommy Nilsson.

Og det var ordene for mig. Jeg håber at 2021 bliver lidt mindre uforudsigeligt, og at vi igen kan få alle vores traditioner tilbage på Undløse Stadion.

Jimmi Vaarskov Formand Undløse BK

Skriv en kommentar