Home » UB1901 » Formandens Årsberetning v/Jimmi Vaarskov

Formandens Årsberetning v/Jimmi Vaarskov

Grundet sygdom ifm november måneds Generalforsamling, så fik de fremmødte kun en meget kort Årsberetning fra klubbens Formand, Jimmi Vaarskov, men på de følgende linjer får I en længere gennemgang af 2019 i Undløse Boldklub.

“Jeg vil gerne indlede med at takke bestyrelsen, klubbens medlemmer, klubbens uundværlige frivillige & sponsore for et fantastisk år, hvor jeg vil fremhævede en historisk Undløse Cup, med rekordmange mennesker, og en meget imponerende omsætning, bl.a via samlet 30 kg flæskesteg & oksesteg onsdag og fredag. Og alt i alt var det en helt fantastisk uge, som vi virkelig kan være stolte af.

Vi indledte året med Undløse Indoor Cup, hvor klubber & sponsorhold fra hele Sjælland dystede om over 15.000 kr i præmiepuljen, og generelt set var det en rigtig god weekend, og en tradition vi er glade for at have fået med i vores årshjul, og som vi glæder os til 2020-udgaven af om halvanden uge.

Vi glæder os rigtig meget over at Holbæk Kommune har bevilligt penge til et nyt & forbedret lysanlæg på Undløse Stadion, og i samarbejde med Undløse Idrætsforening har vi også gang i flere spændende projekter med optimering af faciliteterne i Hallen & Foreningshuset.

Jeg vil også gerne takke både Jernløse BK & Tølløse BK, der igen i år har fungeret som vores samarbejdsklubber i henholdsvis Ungdomsafdelingen & Old Girls med stor succes, og specielt på ungdomssiden, er det et samarbejde vi nu har fået sparket rigtig godt igang, og som vi glæder os til at videreudvikle endnu mere på de kommende år, efter at vi bl.a har ansat Kevin Morf Pedersen som Ungdomskoordinator, bl.a for at vende den negative udvikling på medlemssiden, men selvom flere har valgt at søge andre steder hen, så glæder vi os over en rigtig god & stærk gruppe U11-U13-hold, og vi glæder os over de mange skønne unger, der hver uge gør os stolte, når de repræsenterer os rundt omkring på Sjælland.

På Seniorplan blev foråret afslutningen på den bedste sæson nogensinde, hvilket gav forhåbninger om et godt efteråret, der dog blev mere svingende end vi havde håbet på, men med syv point i de sidste tre kampe, så blev det alligevel et godkendt efterår, og vi ser frem imod et spændende forår i 2020, hvor både Tommy Gotfredsen & Jimmi Zachariassen har kontraktudløb, med vi er fortrøstningsfulde & optimistiske omkring at vi i løbet af januar kan melde nyt ud om situationen.

I øvrigt håber vi at 2020 byder på mere Old Boys-fodbold i Undløse BK, efter at det blev en meget svingende omgang i 2019.

Slutteligt vil jeg gerne takke Michael Tolvdag, Dan Bøgelund & Tom Søgaard, der i årets løb har valgt at stoppe i vores trænerteam, og i bestyrelsen, men heldigvis ved vi at de aldrig er længere væk, end at vi stadig kan trække på dem, når & hvis det bliver nødvendigt.

Jeg ser frem imod et rigtig spændende 2020, hvor jeg tror på endnu et godt og stærkt år, med en sund økonomi som grundlaget, og en byen der altid bakker op om vores arrangementer. Og så håber jeg at vores ekstra satsning på Ungdomsafdelingen kan skabe grobund for opsving de kommende år.

I må alle have et rigtig godt nytår, og jeg glæder mig til at se jer i Undløse Hallen til Undløse Indoor Cup, og på sidelinjen og på banerne, når vi starter op igen til marts.

Formand Jimmi Vaarskov

Screenshot_20191224-124912_Pic Collage

Skriv en kommentar