Home » UB1901 » Fodbold i uge 26 både tirsdag & lørdag

Fodbold i uge 26 både tirsdag & lørdag

Vi havde virkelig glædet os til bringe “Sankt Hans” tilbage til Undløse som en del af Undløse Cuppen 2020, men det arrangement er selvfølgelig også aflyst pga den nuværende corona-situation, men nu har DBU bestemt at Undløse Boldklub ’s 1.hold i stedet skal i aktion i Sydbank Pokalen, hvor Vallensbæk IF er modstanderen, på netop Sankt Hans aften.

Derfor håber vi selvfølgelig at se jer på sidelinjen til Part IIII af det Tommy Gotfredsen tidligere har døbt “Verdens fedeste træningsaften”. De fleste husker formentlig da vi forrig år sendte KFUM’s Boldklub Roskilde ’s Danmarksserie-hold ud, inden Herlev IF fanside sendte holdet ud.

Og sidste år blev det til et nederlag efter straffesparkskonkurrence imod Tune IF, men tilfælles for alle fire kampe var at stemningen på Undløse Stadion var helt i top, og vi håber selvfølgelig at kunne skabe den samme kulisse igen i år.

Så vi håber at I stadig vil bruge lidt af jeres uge 26 på Undløse Stadion, så vi kan vise Vallensbæk IF hvordan man går til fodbold i Nordvestsjælland.

Vallensbæk IF er oprykkere til Sjællandsserien, men vi har tidligere lagt støtte klubber ned, og med jeres opbakning håber vi at vi kan spille os til en kamp mere inden sommerferien.

Vi tænder naturligvis op i grillen, og står klarmed kolde drikkevarer til jer

Så selvom det ikke bliver en traditionel Sankt Hans aften, så håber vi alligevel at se jer til bold på Undløse Stadion.

Screenshot_20200614-183609_Pic Collage

Dette forår har på alle tænkelige måder været utrolig mærkeligt pga Covid-19, og denne uge rammer det Undløse Boldklub ekstra hårdt, da vi havde glædet os til at se jer alle sammen på banerne til Undløse Cup 2020. Det kan jo af gode grunde ikke lade sig gøre i år, men vi lover jer at vi kommer stærkt tilbage næste år, og vi har også vores kommende Undløse BKs store (Jule)Halfest i november at se frem til.

Men i takt med at samfundet er åbnet mere og mere op, så har vi alligevel muligheden for at skabe lidt Undløse Cup-stemning på lørdag, hvor vores store Sommerfest samt Gadefodbold-turnering skulle have løbet af staben.

I samarbejde med klubbens 1.hold samt en rigtig god pris fra Viby Fadølsforsyning så har vi fået mulighed for at sælge iskolde fadøl til blot 25 kr på lørdag, hvor både klubbens 1. & 2.hold skal i aktion i forårets sidste kampe imod henholdsvis Hagested IF & Føllenslev Særslev IF Fodbold.

Det vil samtidig være en mulighed for at sige god sommerferie til drengene, og også til at give Jimmi Zachariassen et klap på skulderen ifm hans sidste kamp i spidsen for klubbens 2.hold.

Vi håber rigtig meget at se jer på sidelinjen & på Tribunen, så vi trods alt kan skabe lidt liv i byen i uge 26.

Screenshot_20200622-141600_Pic Collage

Skriv en kommentar