Home » UB1901 » Flotte sejre til 1. & 2.holdet

Flotte sejre til 1. & 2.holdet

🔵1.holdet vandt ensidigt topopgør🔵

Undløse Boldklub ’s 1.hold havde her til eftermiddag besøg af FC Hornsherred til en direkte duel om 3.pladsen i Serie 2 pulje 3, og Tommy Søgaard Gotfredsen ’s sidste hjemmekamp i spidsen for klubbens bedste hold blev en ensidig affĂŚre med hjemmeholdet i teten.

De blüklÌdte vÌrter gik til pausen med en 1-0 føring pü en scoring af Benjamin Jensen, mens Jonas Møllnitz & et selvmül reelt afgjorde kampen til 3-0 midtvejs i 2.halvleg.

Hjemmeholdet blev ramt af tre gule kort efter pausen, og spillede i undertal i kampens sidste halve time, men det til trods skulle der et straffespark til før gÌsterne fik reduceret til slutresultatet 3-1.

Mergim Karaqica & Jonas Møllnitz var hjemmeholdets bedste på dagen ⚽️⚽️

🔵Skovholm-show da 2.holdet vandt topopgør🔵

Undløse Stadion lagde her til eftermiddag grÌs til et vaskeÌgte topbrag, da nr 1 & 2 i Serie 4 pulje 10 tørnede sammen, med gÌster fra Vemmelev BK pü 2.pladsen før opgøret.

Og gÌsterne startede kampen bedst, og inden mültavlen havde rundet 15 minutter, sü var de grønklÌdte foran 2-0.

Men sü overtog Emil Skovholm Pedersen scenen til sit helt eget personlige mülshow, og med to flotte scoringer før pausen sørgede han for 2-2 ved halvtid, og med 15 minutter igen fuldendte han sit hattrick, og sendte hjemmeholdet pü sejrskurs.

Sejren blev endeligt slĂĽet fast tre minutter inde i overtiden, da Kian Mikelsen efter en omstilling lukkede festen til 4-2.

Efterfølgende var der ikke meget tvivl om hvem der var hjemmeholdets bedste, da Hattrick-Hero, Emil Skovholm, fik hele 12 stemmer af sine holdkammerater.

Skriv en kommentar