Home » UB1901 » Nu flot hjemmesejr til 1.holdet

Nu flot hjemmesejr til 1.holdet

Undløse BKs 1.hold havde her til aften besøg af Høng GF, der blev sendt hjem med et 3-1 nederlag i bagagen.

Martin Aaberg Hansen var tæt på at bringe hjemmeholdet i front allerede efter 5 minutter, men hana frispark sneg aig lige udenom den ene stolpen, og i stedet udnyttede gæsterne en fejl af Jonathan Kirk til at bringe sig foran efter 12 minutters spil.

Hjemmeholdet sad tungt på spillet, og efter en halv time fil de også fortjent udlignet, da Jonas Christensen slog en perfekt tempereret bold i dybden, hvor Nikolai Holst Nielsen viste stor overblik og teknisk, da han sendte bolden i en blød bue over målmanden.

10 minutter senere sendte en småsyg Martin Aaberg Hansen hjemmeholdet i front, da hsn slip fri i feltet på en perfekt Thomas Søgaard aflevering, og i to omgange sendte han bolden i netmaskerne til pauseføring 2-1.

Tommy Gotfredsen lavede et par taktiske ændringer i pausen, og fik lukket gæsterne hwlt ned efter pausen, hvor Lasse Jensen havde en enkelt god redning, men ellers blev det aldrig rigtig farligt.

Jonas Møllnitz fik en god mulighed for at lukke kampen, men hverken ham eller Alexander Pilgaard Christophersen havde held til at sætte den afgørende scoring ind.

Afgørelsen faldt derfor først efter 75 minutter, hvor Jonas Christensen i et rent arbejdsraseri holdt fast i en ellers tabt bold, og han skabte ro på spillet ved at trille bolden tilbage til Jonathan Kirk, der med en fremragende bold fandt Jonas Møllnitz på kanten af feltet, hvor han tog et skarpt træk og sendte bolden ind ved den bagerste stolpe.

Minuttet efter burde det være blevet 4-1, efter en fremragende aktion af Thomas Søgaard, der gav Nikolai Holst Nielsen en friløber fra midten, men selvom han fik afdriblet målmanden, så fik han overplaceret sin afslutning fra en lidt spids vinkel.

Lidt uforståeligt og lidt unødvendigt så lagde dommeren hele 8 minutter lidt, men gæsterne kom aldrig tæt på en reducering.

Efterfølgende fik brødrene Holst, Tobias & Nikolai to stemmer hver, 2 x Jonas, Møllnitz & Christensen fik fire stemmer hver, men Flemming Gotfredsen løb med prisen som kantens bedste med fem stemmer.

2.holdet hentede en rigtig arbejdssejr med rigtig svære betingelser, grundet en fuldstændig håbløs dommerpræstation der bl.a resulterede i to røde kort, men holdet knoklede røven ud af bukserne, og derfor blev Philip Pablos scoring før pausen det matchvindende mål.