Home » UB1901 » Februar/marts månedens bedste spiller: Oliver Pilgaard Christophersen

Februar/marts månedens bedste spiller: Oliver Pilgaard Christophersen

Undløse BKs 1.hold spillede i dag 3-3 imod Hvalsø IF, og dermed har Tommy Gotfredsen afsluttet sin opstart rent kampmæssigt, og har nu kun to træningspas tilbage, inden holdet skal i aktion d 7.april imod KFUM BK Roskilde i Serie 2 pulje 3.

Samtidig er vi snart klar til at vende et nyt blad på kalenderen, og trænerteamet, Tommy Gotfredsen, Kim Schlicker & Jimmi Vaarskov har endnu en gang peget på Månedens Spiller, der denne gang er februar & marts måned slået sammen.

Klubbens bedste mandskab har været hårdt ramt af vejret, der har været skyld i flere aflyste træningspas, og også to aflyste træningskampe.

Men der har alligevel været flere gode præstationer, hvor bl.a Lasse Jensen & Thomas Søgaard har vist sig fren, med flere gode momenter, men en enkelt spiller har alligevel stjålet de fleste overskrifter, og det er selvfølgelig OLIVER PILGAARD CHRISTOPHERSEN, der for alvor har tilføjet et stærkt slutprodukt, til sine i forvejen gode præststioner i efteråret. Specielt hans samarbejde med Thomas Søgaard, har været rigtig stærkt, og kastet flere mål af sig.

Oliver Pilgaard Christophersen har scoret seks mål i opstarten, fordelt på et enkelt imod B73 Slagelse & Horslunde BK, samt to mål imod både ORI Fodbold & Hvalsø IF.

Samtidig har der været rigtig stor ros fra holdets nye assistent, Kim Schlicker, der påskønner “Oli’s” store lyst til at blive bedre, og til at lytte til både ris & ros, i kamp & til træning, og ikke mindst hans vilje til at arbejde med de ting, som trænerteamet har påpeget han skal blive bedre til.

Det betyder netop at Oli har tilføjet det yderste vigtige “slutprodukt” på sine præstationer, med både mål & assist, hvilket i perioder haltede lidt i efteråret, hvor han kom til fra Jernløse BK, sammen med Jonathan Kirk & hans tvillingbror Alexander Pilgaard Christophersen.

Hvis Oli kan fortsætte den udvikling i foråret, så kan han blive dødelig for Undløse BKs modstandere i Serie 2, hvor hans høje fart vil være gift for et hvert forsvar. Oli scorede tre mål i efteråret, og hans opstart giver forhåbninger om, at det antal hurtigt vil stige i foråret, hvor Tommy Gotfredsens mandskab først og fremmest skal ud og ligge afstand til nedrykningsstreg, som de indleder foråret under.

Vi ønsker Oli stort tillykke med prisen, og han vil selvfølgelig blive præmieret ifm holdets første turneringskamp.

Screenshot_20180329-184445

Skriv en kommentar