Home » UB1901 » Faton Gjyrevci sikrede 1.holdet et sent point i Mørkøv

Faton Gjyrevci sikrede 1.holdet et sent point i Mørkøv

Screenshot_20190817-101231_Pic Collage

Undløse BKs 1.hold sæsondebuterede her til eftermiddag i Serie 2 pulje 2, hvor Mørkøv IF var værter på en meget ujævn & langhåret banen ved Mørkøv Hallen.

Allerede efter 2 minutter fik gæsterne en gylden mulighed for st bringe sig i front, da Alexander Pilgaard Christophersen blev sendt alene i dybden, men han blev stoppet regelmæssigt på kanten af feltet, og hjemmeholdets forsvarsspiller var heldig med kun at få gult kort i situationen.

Gæsterne fik ikke meget ud af perioden i overtal, og først efter 17 minutters spil faldt kampens første chance, da hjemmeholdet på en omstilling kom alene med Rene Hendriksen, der dog ikke lod så placere mellem stængerne.

5 minutter efter fik Jonas Christensen en god mulighed ved den bagerste stolpe, men hans afslutning sneg sig lige udenom stolpen.

Hjemmeholdet kom i stedet foran 1-0 efter en halv time, efter meget ukonsekvent forsvarsspil, hvilket gav en alt for nem scoring bagerste i feltet, hvor der ikke bliver tacklet ordentligt, og hvor hjemmeholdets kant med tre sparkefinter blev en fri til en nem scoring.

Kort efter havde Rene Hendriksen endnu en stor redning efter en dødbold, og gæsterne var i denne periode lidt på hælene, og generelt var spillet i 1.halvleg for langsomt og ukoncentreret.

2.halvleg blev ikke meget bedre, og hjemmeholdet stod godt på banen med deres dybe defensiv og hurtige opstillinger. Gæsterne var mest på bolden, men skabte ikke alverden udover et par halve chancer efter hjørnespark.

I kampens overtid fik Tommy Gotfredsens mandskab dog et enkelt point med hjem, da Jonas Christensen slog en lang bold op i feltet, som Jonas Møllnitz pillede ned og lagde til rette for Faton Gjyrevci, der stensikkert sendte bolden i nettet.

Jonas Møllnitz nåede faktisk at sende bolden i nettet en gang mere, men kampens dommer dømte frispark til hjemmeholdet, og kampen sluttede dermed 1-1.

Anders Hansen & Jonas Christensen var gæsternes bedste på dagen, hvor der skal lyde en stor tak til de omkring 50 fremmødte tilskuere fra Undløse.

20190817_121306

Skriv en kommentar