Home » UB1901 » Fantastisk åbningssejr til Herre Senior 1

Fantastisk åbningssejr til Herre Senior 1

Undløse Boldklub ’s 1.hold åbnede her til efter foråret i Serie 2 pulje 3 med en sand målfest mod Roskilde United, der igen viste sig som et rigtig stærkt hold med flere dygtige individualister, men slutteligt løb de tør for kræfter, og så kunne Jakob Kildegaard Smidt & Kevin Bernhard Pedersen ’s drenge trække sig sejrrigt ud af et opgør hvor hjemmeholdet var bagud tre gange.

De blåklædte fik ellers den bedst tænkelige start, da debutant Magnus Funch Hansen sendte bolden i nettet assisteret af Thomas Spenner Søgaard Terkelsen.

Men generelt ser fik gæsterne fik hjemmeholdet for langt ned på egen halvdel, og ned i eget felt, og i løbet af 15 minutter havde gæsterne vendt 1-0 til 1-2 via to straffespark.

Hjemmeholdet fik dog hurtigt udlignet til 2-2, da Mergim Karaqica sendte Heri Ema fri i dybden, hvor han med en ren signatur-scoring afdriblede sin direkte modstander, og sendte bolden under keeperen.

I perioden efter udligningen fik hjemmeholdet for første gang sådan rigtig kontrol på kampen, men alligevel blev det gæsterne der kom på 2-3, da de opsnappede en dårlig aflevering fra bagkæden, hvorefter de iskoldt sendte bolden i nettet fra ca 35 meter, over en totalt prisgivet Henrik Olsen i målet.

Gæsternes føringsmål gav dem nyt liv, og de sortklædte havde også optræk til mere inden pausen, men hjemmeholdet holdt stand, og kom ud til pausen med 2-3 på måltavlen.

Den nye cheftrænerduo laver lidt forskelligt tekniske ændringer i pausen, hvilket gav pote allerede efter to minutter, da Alexander Jensen sendte Mergim Karaqica’s tværbold i nettet til 3-3, i en situation hvor Jonas Møllnitz også spillede en stor rolle i opspillet.

Endnu en gang overtog hjemmeholdet kontrollen, men igen blev det gæsterne der viste effektivitet, da de sendte en returbold i nettet til 3-4 – dog i en situation hvor Magnus Funch Hansen nok burde have haft et frispark i opstillet til målet.

Scoringen gav gæsterne lidt mere liv, men det var virkelig presset på fysikken, og det var tydeligt at opgøret på ingen måder var afgjort, hvis hjemmeholdet kunne holde dampen oppe, og det blev da også et afgørende vendepunkt da Benjamin Jensen med 15 minutter igen sendte Alexander Jensens tværbold ind ved bagerste stolpe.

Udligningen gav hjemmeholdet blod på tanden, og drengene kunne godt mærke at der lå mere til dem i opgøret der efter 81 min fik sin 9.scoring, da Jonas Møllnitz steg majestætisk til vejrs i feltet og headede Benjamin Jensens perfekte hjørnesparksbold i nettet.

Herefter knækkede gæsterne endegyldigt, godt hjulpet på vej af et gult & et rødt kort inden for 2 minutter, og de kom aldrig for alvor tæt på en udligning, og i stedet kunne Heri Ema i overtiden lukke kampen til 6-4, da opgøret bedste spiller, Mergim Karaqica, lavede sin tredje assist på dagen.

Efterfølgende var der stor glæde, og stor tilfredshed i omklædningsrummet – ikke nødvendigvis over spillet, men over igen at have vendt et truende nederlag til sejr, og så mod en rigtig stærk modstander, der uden sammenligning er er det bedste gæstende hold på Undløse Stadion i denne sæson.

Mergim Karaqica blev som tidligere nævnt kåret til kampens bedste spiller af sine holdkammerater ned hele elleve stemmer, mens der også var stemmer til Tore Babalola Andersson (3), Alexander Jensen (1) & Benjamin Jensen (1).

Fakta:
Undløse BK – Roskilde United 6-4 (2-3)
Mål:
1-0 ⚽️ Magnus Funch Hansen 🅰️ Thomas Spenner Søgaard Terkelsen
2-2 ⚽️ Heri Ema 🅰️ Mergim Karaqica
3-3 ⚽️ Alexander Jensen 🅰️ Mergim Karaqica
4-4 ⚽️ Benjamin Jensen 🅰️ Alexander Jensen
5-4 ⚽️ Jonas Møllnitz 🅰️ Benjamin Jensen
6-4 ⚽️ Heri Ema 🅰️ Mergim Karaqica
🏆 Kampens bedste spiller: Mergim Karaqica

Skriv en kommentar