Home » Kampreferat » Daniel Skovgaard blev overtids-matchvinder på Kongeegnen

Daniel Skovgaard blev overtids-matchvinder på Kongeegnen

Undløse BKs 1.hold hentede her til eftermiddag 3 point på Kongeegnen, hvor man dog skulle helt hen til overtiden, før Daniel Skovgaard blev matchvinder til 4-3.

Gæsterne, der i dagens anledning var klædt i orange, indledte kampe i kontrol, mod et meget afventende og kompakt hjemmehold.

Vi skulke dog helt hen til det 28. minut, før gæsterne kom i front. Jonas Møllnitz satte sit fodaftryk på sin 6. scoring træk, da han stak Kim Olsen fri i dybden, og Undløse BKs midtbane-dynamo afsluttede iskoldt under den fremstormende målmand til 1-0, der også forblev stillingen ved pausen.

Kevin Morf Pedersen havde før kampen ytret ønske om, at det skulle være i dag, at Daniel Skovgaard fik overført sin nærmest overlegne indsats til træning, til kamp, efter et par målløse kampe fra Undløse BK-dribleren.

Og den bøn fra cheftræneren opfyldte Daniel Skovgaard blot 3 minutter inde i 2.halvleg, efter at Jonas Møllnitz endnu engang gjorde sin back rundtosset, og på midten tog Daniel Skovgaard sig rigtig god tid, inden han med en inderside satte bolden tørt i kassen.

2-0 scoringen lignede afgørelsen, også selvom Daniel Skovgaard kort efter sin 2-0 scoring, brændte alene med keeperen, efter at Kim Olsen havde sendt ham fri i dybden.

Det næste kvarter var rimelig dødt uden de store muligheder, og gæsterne i total kontrol, og så nærmest ud af ingenting fik holdet 10 minutter, med et stort black-out.

Først fik hjemmeholdet reduceret på en lidt tilfældig chance, hvor Daniel Rohde i kassen blev fanget på det forkerte ben.

Og kort efter blev det 2-2, da Daniel Rohde forærede hjemmeholdet udligningen, i en situation hvor han blev i tvivl om han skulle samle bolden op, og så stjal angriberen bolden, og scorede i det tomme mål.

Og så blot 1 minut efter blev det 3-2 til hjemmeholdet, da Kevin Morf Pedersen først blev fanget på melkemhånden, og på midten gled Kasper Pedersen, og så kunne Nykøbing IF-angriberen nemt sætte bolden udenom Daniel Rohde i målet.

Og pludselig var en sikker 2-0 føring vendt til 2-3 på 5-7 minutter, men gæsterne viste flot moral og fik udlignet allerede i sit første angreb efter udligningen, da Jonas Møllnitz viste fantastisk fysisk styrke i feltet, hvor han gled af på sin modstander, og smadrede bolden ind i nettet. Det 8.mål i træk med Jonas Møllnitz’ indblanding.

3-3 og 75 minutter på måltavlen, og gæsterne kastede nu alt ind, for at hente de tre point, og Daniel Skovgaard var millimeter fra at score sejrsmålet 5 minutter før tid, da Jonas Møllnitz endnu engang gav sin back en tur i hans “drible-karusel”, men hans hårde tværbold fik Daniel Skovgaard desværre blot dirigeret på overliggeren.

Stadion-uret rundede de 90 minutter, og det lignede en pointdeling, da Thomas Søgaard fik tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet.

En ægte Kim Olsen-specialitet, men denne gang gik afslutningen lige i muren, men Undløse BK holdt bolden i spil, og Kim Schlicker søgte en afslutningsmulighed, men trillede den i stedet på tværs til Kim Olsen, der med et ægte Michael Laudrup-vip lagde bolden over hjemmeholdets forsvar, til Daniel Skovgaard der iskoldt pillede bolden ned, så keeperen an, inden han tog et træk til venstre udenom målmanden, for så at sætte bolden i det tomme mål.

Og den scoring gav selvfølgelig en energi-udladning af de helt store og alle uanset Daniel Rohde var helt oppe i feltet og fejre målet med Daniel Skovgaard, der 1 minut senere også blev matchvinder, da dommeren fløjtede for sidste gang.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til Daniel Skovgaard, to stemmer til Jonas Møllnitz, Kim Olsen & Daniel Rohde, mens Faton Gjyrevci efter en solid forsvarsspræstation fik syv stemmer.

Skriv en kommentar