Home » UB1901 » Dagli Brugsen Undløse & Bog & Idé Glostrup forlænger deres sponsoraftale med Undløse BK

Dagli Brugsen Undløse & Bog & Idé Glostrup forlænger deres sponsoraftale med Undløse BK

Vi er rigtig glade for at kunne annoncere at Dagli Brugsen Undløse har forlænget sin sponsoraftale, og faktisk også opgraderet den, så Uddeler Ken Alstrup & hans personale i fremtiden vil været repræsenteret med to trøjer i 1.holdets kampsæt, da både Nikolai Holst Nielsen & Tobias Holst Nielsen efter nytår vil spille med Dagli Brugsen på maven.

Vi har i flere år haft et fantastisk samarbejde mee Dagli Brugsen Undløse i en lang lang årrække, Ken Alstrup er altid fantastisk til at støtte & hjælpe Undløse Boldklub, bl.a via et større beløb igennem OK-Benzin aftalen, men også som samhandelspartner til Undløse Cuppen og det daglige salg i kiosken.

Desuden er vi meget glade for at vi igen i år har fået lov til at håbe vores Juletombola på Dagli Brugsens parkeringsplads, og vi glæder os til at møde jer til en lille snak allerede i den kommende weekend samt de sidste 10-12 år til jul, hvor der igen i år er mange fine præmier på spil.

I kan se Dagli Brugsens tilbudsavis her: http://www.daglibrugsen.dk/kundeservice/Ugens-tilbudsaviser, men I kan også altid holde jer opdateret på de lokale tilbud i Undløse, via Dagli Brugsen Undløse’s egen Facebook-side her: https://www.facebook.com/daglibrugsenundlose/

Vi håber at I vil støtte Ken Alstrup & hans personale ved at handle lokalt – Brugsen har åbent alle dage, og har alle de dagligvarer I lige står og mangler.

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️❤💛

Vi er rigtig glade for at kunne annoncere at Bog & idé Glostrup v/Martin Christensen har forlænget sin sponsoraftale med Undløse BK, så vores målmænd Lasse Jensen & Daniel Rohde også i fremtiden vil have Bog & Idé’s logo på trøjen, ligesom vores målmænd har haft det de sidste 15 år.

Leder du efter en velassorteret boghandel med alt fra bøger og papir til kontorartikler og brætspil? Så tag i Bog & Idé i Glostrup Shoppingcenter.

Bog & Idé er Danmarks største boghandlerkæde, så i deres boghandel i Glostrup Shoppingcenter kan du være sikker på at finde det, du mangler: Gode bøger i forskellige genrer, tilbehøret til skoletasken, kontorartikler, hobbyartikler til det kreative værksted eller brætspillet til hyggeaftenerne hjemme i stuen med familie og venner.

Og selvfølgelig ingen Bog & Idé uden bøger og naturligvis har de et ekstremt stort og bredt udvalg af skønlitteratur og faglitteratur til læsehesten i boghandlen i Glostrup Shoppingcenter. Hvad enten du er til digte, krimier, noveller, biografier, kunstbøger, historiske romaner, rejsebøger, kogebøger, bøger om krop og helse eller en helt anden genre, kan du finde det i deres sortiment.

Og du kan ikke kun købe bøger, men også alt i kontorartikler: printerpapir og printerpatroner, kuglepenne og andre skriveredskaber, post-it’s, kalendere, plastikmapper, kladdehæfter, skriveredskaber, hæftemaskiner, billedrammer med mere.

Så hvad du end mangler til kontoret, eller en hyggelig stund i sofaen, så kan du finde det i Bog & Idé i Glostrup v/Martin Christensen

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️📖📘📚

Skriv en kommentar