Home » UB1901 » Cheftrænerens blog: Kevin Morf Pedersen

Cheftrænerens blog: Kevin Morf Pedersen

Collage_2024-04-28_10_00_13

Herunder kan I læse cheftræner Kevin Bernhard Pedersen’s syn på fredagens sejr over Dianalund IF:

“Vi havde inden kampen snakkede meget om, at det ikke handlede om resultatet, men om at vi ville se det rigtige udtryk fra drengene.

Jakob & jeg synes at vi i perioder af de tre første kamp har spillet fint, men at vi engang imellem lige har manglet det udtryk og energiniveau som vi ønsker i alle vores kampe, og som vi så i de fleste af træningskampene.

Det er en af de ting vi har brugt meget energi på i vores opstart – netop at man skal kunne se, hvad det er vi vil i alle vores kampe.

Jeg synes vi starter kampen bedst, selvom Dianalund IF prøver at presse højt i perioder, men det får vi endelig afvist det fint.

Der ikke gået mange minutter før vi kommer til det vi ønsker. Vi får spillet både bolden bredt & dybt i flere omgange, og får flere lige ved og næsten situationer, hvor den sidste aflevering eller afslutning mangler den sidste kvalitet.

Og så desværre som det tit er i fodbold, når man ikke kender sin besøgelsestid, så får modstanderen en chance for at være med i kampen. Og det var også tilfældet i fredags.

Vi mister bolden på vej fremad, og Dianalund IF vender spillet hurtigt, og desværre får vi ikke afvist tingene godt nok, og det ender med vi laver et straffespark helt ude i siden, som sikkert bliver omsat.

Der efter virkede vi lidt rystede, og Dianalund IF begynder for alvor at vise tænder, og har et par gode omstillinger på os, hvor vi ikke helt står godt nok på banen og får presset op som vi ønsker.

Vi kommer dog stille og roligt tilbage i kampen, og får skabt to rigtige fine muligheder, men hvor vi igen mangler lidt tålmodighed & kølighed, hvilket gør at vi slet ikke får afsluttet.

Heldigvis kommer vi alligevel til pausen med 1-1, da vi efter et hjørnespark holfer trykket, og her bevarede Jonas Møllnitz lige præcis den tålmodighed vi havde savnet tidligere, og han fandt flot Yassin Malek Ismail midt i feltet, og det var fantastisk at se boldn snige sig ind ved den bagerste stolpe.

I pausen snakkede vi om at det var meget vigtigt, at vi bevarede roen, og at vi ikke får afviklet vores gode muligheder for hurtigt.

De sidste 45 minutter blev med mine øjne fuldstændig på vores præmisser. Vi får trykket Dianalund IF længere og længere tilbage, og de får færre og færre muligheder på omstillinger, da vi over dem lige med det samme.

De sidste 20 minutter presser vi virkelig på, og med indskiftningerne af Alexander Jensen & Heri Ema, får vi virkelig skabt problemer for Dianalund IF. Men desværre stadig kun lige ved og næsten. Alexander Jensen fik en kæmpe mulighed i slutningen af kampen, hvor han alene med målmand, faktisk får sat målmanden af, men det ligner at han taber et skridt og får sparker på stolpen i et ellers næsten frit mål.

Kort tid efter får vi en dobbeltchance, hvor målmanden til slut løber på tværs inde på selve målstregen, uden rigtig og vide hvor bolden, men alligevel ender det med han at han helt tilfældigt redder Jonas Møllnitz’ afslutning med sit støtteben.

Lige der tænkte jeg at det bare var en af de kampe, hvor vi ikke kunne få lukke den, og da Yassin Malek Ismail fik gult kort med 5 minutter igen, så vi skulle spille resten af kampen i undertal, så lignede det pludselig at et point ville være rigtig fint.

Men heldigvis ville drengene det anderledes – og faktisk kunne man slet ikke mærke at vi var i undertal, og fik da også fuldt fortjent sejrsmålet. Vi spillede bolden fint ude nedefra, og efter et par gode aflæg, så finder Benjamin Jensen Alexander Jensen bredt, og med en rigtig flot aflevering i dybden, får han sendt sendt Heri Ema alene med målmanden, og med stor sikkerhed sparkede han bolden ind til 2-1 – til kæmpe jubel & forløsning for os allesammen.

Og så kort tid efter får vi igen spillet bolden køligt & flot udover venstresiden, hvor Mergim Karaqica får lagt en perfekt tværbold til Heri Ema, som altid er det rigtige sted, og et fantastisk kort at kunne spille sidst i kampene.

Kampen blev ligeså svær som vi havde forventet, mod et rigtig stærkt Dianalund IF-hold, men drengene gjorde som vi havde aftalt, og kom med det rette udtryk & den rette energi – det var virkelig en fantastisk indsats hele vejen rundt, og hvor vores bænk også kom ind og var kampafgørende for os.

Efter kampen snakkede vi om at denne energi og klarhed skal vi have i alle vores kampe, og ikke kun i mod topholdene.

Det er en af de største fodboldklichér, men nu skal vi tage en kamp af gangen. Og så må vi se hvor det bringer os til hen til slut. Drømmen er hold i live ligesom den var for to år siden, og vi kæmper videre. Engang UB altid UB 💙

Kevin Morf Pedersen

Skriv en kommentar