Home » UB1901 » Cheftrænerens Blog, Kevin Morf Pedersen, FC Hornsherred-Undløse BK

Cheftrænerens Blog, Kevin Morf Pedersen, FC Hornsherred-Undløse BK

Cheftræner Kevin Morf Pedersen har ordet:

“Jeg synes at vi langt hen ad vejen spiller en god kamp, og vi kommer også fortjent foran – en føring der desværre kun holdt i et minut.

Men vi forsatte med at spille god fodbold og kom frem til de chancer vi skal, men vi får desværre ikke sparket bolden i mål.

I pausen snakkede vi om, at vi skulle forsætte, og så skulle mulighederne nok komme, og det gjorde de bestemt også. Men typisk for denne dag, så lige efter vi har haft en tredobbelt chance, hvor de bl.a redder på stregen, så laver vi en stor personlig fejl, og så stod den pludselig 2-1 til Hornsherred.

Det rystede os en smule, og de kom også på 3-1 i en periode hvor vi var i undertal.

Vi gik all in for at komme tilbage, og pressede hårdr på og fik da også reduceret til 2-3, og nåede faktisk også at få muligheden for at komme på 3-3, men det held og dygtighed vi har haft i foråret havde vi desværre ikke i dag.

Det var et en flok virkelig skuffede drenge & trænerteam der evaluerede kampen efterfølgende, men os i trænerteamet rr enige om, vi skal være pisse stolte af vores sæson. Og vi har en kæmpe respekt for drengenes indsats igennem hele sæsonen.

Nederlaget i dag betyder med 99% sikkerhed at vi også spiller Serie 2 til næste sæson. Men vi skal forsætte i samme spor, og så er jeg sikker på at de her gutter her nok skal spille klubbenbop i Serie 1.

I dag er jeg en meget skuffet træner, men også en meget stolt træner, og jeg vil gerne sige tak til alle omkring holdet. Vi kommer stærkt igen drenge

Skriv en kommentar