Home » UB1901 » Bestyrelsesmøde 8.august

Bestyrelsesmøde 8.august

Referat – Bestyrelsesmøde

Tilstede: Anders, Jimmi, Nadja, Michael, Tom, Kim & Thomas

Nadja kunne indlede med at fortælle om en historisk Undløse Cup, med den højeste omsætning nogensinde, og et overskud på ca 55.000 kr.

Vi vil endnu engang gerne takke, de mange frivillige, og alle gæsterne, der tog rigtig godt imod vores mange nye tiltag.

Materialer: Vi er desuden rigtig glade for at kunne at fortælle, at vi via Carlsberg Sports Fond er blevet tildelt 25.000 kr til køb af træningstøj, og vi vil snarest muligt få kigget på, hvad pengene skal bruges til.

Vi vil desuden kigge på, at gøre billardrummet til et træningsrum med kondicykler, løbebånd mv.

Kiosk: Der vil blive indkøbt en ny grill til den kommende sæson, hvor vi også glæder os til at tage imod Dagli Brugsen & OK Benzins repræsentant, der vil overrække en check på 23.000 kr ifm vores samarbejde med OK.

Ungdom/Senior: Vi vil i den nærmeste fremtid sætte os sammen, og forberede januars indendørs stævne, som vi håber bliver endnu større end i år.

Desuden håber vi at kunne etablere et U7-hold, hvis der er tilslutning til det. Vi afholder en stor Fodbold-lørdag, hvor alle interesserede ungdomsspillere kan møde op og snuse lidt til det hele.

Vi sender fire hold til Kronborg Cup i weekenden, og glæder os til at dele både resultater og billeder med jer, og takker de mange sponsore, der har gjort det muligt.

Vi vendte desuden situationen vedr Senior-trænerne, hvor både Tommy Gotfredsens & Jimmi Zacharriassens kontrakter udløber til vinter.

Vi vil igen i efteråret forsøge os med fire seniorhold, bl.a grundet god tilgang til 1. & 2.holdet, som bør gøre at vi kan stille fire hold hver weekend.

Desuden er vi glade for at Anders Dyval, har sagt ja til at hjælpe Jan Ras med Old Boys holdet i efteråret.

Vigtige datoer: Vi har desuden nogle datoer, som vi håber at I allerede nu vil skrive i kalenderen.

Kontingent-opkrævning – september

Senior-afslutning – 4.november

Generalforsamling 30.november

Efterårsfest i samarbejde med Idrætsforeningen – Slut november

Bestyrelses/Trænerfest – foråret 2018

Sankt Hans i samarbejde med Landlauget & Idrætsforeningen – Uge 25 (lørdag)

Undløse Cup – Uge 26 (onsdag-lørdag)

Netto Cup Uge 27 (lørdag)

Jimmi Vaarskov, på vegne af Undløse BK

Skriv en kommentar