Home » UB1901 » Asbjørn Biler forlænger sin sponsoraftale

Asbjørn Biler forlænger sin sponsoraftale

Vi er rigtig glade for at kunne annoncere at Asbjørn Biler ApS v/Jacob Asbjørn har forlænget deres sponsoraftale med Undløse BK for yderligere to år, hvor Trænerteamet Tommy Gotfredsen & Kim Schlicker også efter nytår vil have Asbjørn Biler ApS på tøjet.

Asbjørn Biler v/Jacob Asbjørn indledte deres støtte til klubben, da det helt nyoprettede firma var hovedsponsor for All Stars kampen ifm Undløse Cuppen 2017, og siden da har de også sponsoreret kamp- & træningstøj til vores daværende U10-drenge.

Skal du købe bil, kan du roligt gøre det hos os i Asbjørn Biler, Holbæk.

Asbjørn Biler er kendt for at være reelle og i 2019 solgte de over 375 biler til private og erhverv. Alle deres biler kommer med 12 måneders forsikring efter et stort service, som dækker alle forskrifter for det pågældende bilmærke. Det gælder alle elektriske dele, sikkerhed og komfort. Det vil sige, at alle deres brugte biler bliver istandsat og synet til punkt og prikke, inden desætter dem til salg.

På den måde sikrer de, at det altid er den bedste kvalitet, der forlader synshallen – og så får du altid en fejlfri brugtbilsattest med på din nye brugte bil.

Både i salg og på værkstedet er de meget fleksible og har nogle af de mest løsningsorienterede medarbejdere i branchen. Opgaven skal løses uanset hvad tid på dagen det er. For kan de løse din udfordring i dag, bliver de til vi er færdige.

Samtidig tager de det hele i dit tempo og i et sprog du kan forstå, så du kan være med. De tager sig gerne tiden til at sidde og drikke en kop kaffe med dig, mens de afdækker dine behov for en ny bil. Og har de ikke det, du har brug for, skaffer de det hjem hurtigst muligt. Og skal du hurtigt videre, går de også gerne straks i gang med reparationen.

Du er velkommen til at ringe til dem på 59451812, hvis du har spørgsmål eller vil tage en uforpligtende snak om, hvad de kan gøre for at hjælpe dig godt videre.

Læs meget mere på http://www.xn--asbjrnbiler-jgb.dk/

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️🚘🚙

Skriv en kommentar