Home » UB1901 » Alexander Jensen & Jonas Møllnitz-mål gav sejr i lokalbrag

Alexander Jensen & Jonas Møllnitz-mål gav sejr i lokalbrag

Undløse BKs 1.hold har spillet sig helt ind i kampen om oprykning til Serie 1, og hvis den drøm skal blive til virkelighed, så er der næppe plads til flere pointtab i denne sæson, og specielt ikke hjemme på Undløse Stadion, hvor lokalrivalerne fra Gislinge BK i dag var på besøg.

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen havde forudset et noget andet kampbillede end imod Dianalund IF senest, og havde derfot både Alexander Jensen & Oliver Geppel Toft med fra start, og den disposition gav porte allerede efter 5 minutter, da Nikolai Holst Nielsen tog et flot mål op igennem midten, og med en perfekt aflevering fik han sat Alexander Jensen i scene, og holdets nye 7’er var iskold alene med målmanden, og med en fiks dribling gav han sig selv et tomt mål at sparke bolden i.

Hjemmeholdet sad tungt på begivenhederne før pausen, men formåede ikke for alvor at blive farlige, og det lignede derfor 1-0 til pausen. Men i 1.halvlegs overtid kunne de mange tilskuere på Undløse Stadion juble igen, og igen med Alexander Jensen med den sidste fod på bolden.

Heric Ema var hurtigst på bolden i feltet, hvor han med en bold skråt tilbage i banen fandt Nikolai Holst Nielsen, og hans aflevering til bagerste stolpe kunne Alexander Jensen ubesværet sende i nettet til 2-0.

Det lignede umiddelbart at 2-0 scoringen punkterede kampen, men 10 minutter inde i 2.halvleg kom gæsterne tilbage i opgøret, da hjemmeholdet tog lidt for let på tingene ifm en omstilling.

De efterfølgende 15-20 minutter blev meget fysiske, meget rodet, og præget af en masse dødbolde til gæsterne, mens hjemmeholdet lige manglede det sidste held i afslutningerne for at bringe sig yderligere i front.

Det lignede dog afgørelse, da indskiftede Jonas Mølnitz med 12 minutter igen headede et Benjamin Jensen-hjørnespark i nettet ved bagerste stolpe. Men blot et enkelt minut senere fik gæsterne reduceret igen, og spændingen på Undløse Stadion blev igen nervøs, og selvom gæsterne aldrig var tæt på en udligning, så blev det bare netop den urolige afslutning gæsterne havde håbet på.

I overtiden fik anfører Jonas Møllnitz dog endegyldigt lukket kampen, da han ved bagerste stolpe headede et perfekt Benjamin Jensen-frispark i nettet med en “Møllnitz-Classic”.

Efterfølgende gik hele 13 ud af 18 stemmer til dagens tre midtstoppere, Lucas Roel Søgaard (2), Faton Gjyrevci (3) & Tore Babalola Andersson (8).