Home » UB1901 » Åbent brev til alle de fantastiske mennesker i & omkring Undløse BK

Åbent brev til alle de fantastiske mennesker i & omkring Undløse BK

Kære alle i & omkring Undløse BK

Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte ovenpå en af de mest vanvittige uger i Undløse Boldklubs historie.

Ligesom resten af landet har vi været hårdt ramt af den nuværende corona-lockdown, hvor vi har måttet aflyse træningslejre for både Herre Senior-afdelingen samt Ungdomsafdelingen, og så savner vi også i den grad det liv vores medlemmer skaber på banerne & i omklædningsrummet til både træning & kamp.

Alle vores hold ville have været halvvejs igennem turneringer på nuværende tidspunkt, og vi havde set frem til en af vores “Superlørdage” i den kommende weekend, hvor vi kunne have præsenteret fire af vores hold på Undløse Stadion.

Men situationen er helt anderledes end det plejer i øjeblikket, og vi venter i spænding på Mette Frederiksens udmeldinger den kommende uger, der også vi afgøre om vi må aflyse årets Undløse Cup i uge 26, og om vi overhoved får spillet noget fodbold på denne side af sommerferien.

Der er intet vi hellere vil end at kunne invitere til fodbold på Undløse Stadion igen, og vi vil meget nødigt være tvunget til at aflyse årets Undløse Cup, som vi ved er et samlingspunkt for hele byen, men selvfølgelig følger vi alle Regeringens anvisninger og retningslinjer, og skulle det blive til en aflysning, så lover vi jer selvfølgelig at vi i så fald tager revanche på et senere tidspunkt.

Vi vil først og fremmest gerne takke vores mange medlemmer, der trods udsigten til et forår uden fodbold, næsten alle sammen har indbetalt kontingent, bortset fra en håndfuld eller to, og der skal lyde en ekstra stor ros til Tommy Gotfredsens 1.holdstrup, der alle har betalt.

Og så skal vi tilbage til den seneste uges helt store samtaleemne – selvfølgelig vores fiktive kamp imod Asnæs BK. Det er simpelthen så overvældende at vi har kunnet sælge over 2.000 billetter til en kamp, som I alle sammen godt vidste, at I aldrig ville komme til at se. Vi takker alle jer der har købt billetter, og dermed støttet klubben i en tid hvor vi ikke kan give noget igen.

Og så må vi altså gerne lige, allesammen, klappe hinanden på skulderen. Det er meget få byer der har sådan et sammenhold, og det er ikke uden grund at vi har været både i avisen, radioen & på tv i den forgangne uge – det er fordi vores historie er så fantastisk, i en tid hvor der ellers ikke er meget at more sig over. Og det er vores allesammens fortjeneste, og det kunne slet ikke lade sig gøre uden jeres velvilje til at hjælpe klubben – og det er vi jer yderst taknemmelig for.

Læs alt om “Da Undløse BK kom på Danmarkskortet” **HER**

Det er muligt at det hele har været fiktivt i den forgangne uge, men pengene & støtten er ægte, og utrolig vigtig for klubben.

Vi har dog også en lille bøn til jer. Allerede efter sommerferien står vi og mangler en Holdleder til vores Herre Senior 2, da Jimmi Zachariassen har valgt at holde en pause, og det samme er tilfældet med posten som Kasserer, da Nadja Rosquist også stopper, efter flere års fantastisk arbejde for klubben. Så skulle I kende nogen, eller har I selv interesse i, at blive en mere indgående del af klubben, så kontakt Formand Jimmi Vaarskov for yderligere info & spørgsmål.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer på Undløse Stadion igen, og til at vi kan give noget tilbage.

Vi skal selvfølgelig nok holde jer opdateret vedr Undløse Cuppen og forårets turneringskampe, så snart vi har nyt.

Vi håber at I alle sammen kommer godt ud på den anden side, og vi glæder os til at kunne styrke vores i forvejen unikke sammenhold i både klubben, og i byen.

Jimmi Vaarskov, på vegne af Undløse BKs bestyrelse.

Skriv en kommentar