Home » UB1901 » 9.december – Faton Gjyrevci-show på Asnæs Stadion

9.december – Faton Gjyrevci-show på Asnæs Stadion

I dag åbner vi den 9.låge i Undløse Boldklub ’s Julekalender, hvor vi skal kigge tilbage på et af de flotteste og meste frække mål de sidste 15 år – men det vender vi tilbage til.

I midten af 00’erne havde Undløse BK flere drabelige opgør imod Asnæs Boldklub 1910 og efter et meget ondt opgør på Undløse Stadion i maj måned, hvor Paw Søgaard bl.a havde set rødt, og hvor hjemmeholdet slutteligt følte sig snydt for to point, da kampen sluttede 1-1, så var der lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, da de to hold mødtes på Asnæs Stadion 11.september 2005.

Cheftræner Jan Rasmussen startede kampen med følgende elleve: Alen Adjulovic, Flemming Gotfredsen, Michael Holt Jensen, Kasper Olesen, Paw Søgaard, Jacob Spaanheden, Kim Olsen, Anders Petersen, Martin Müllertz, Faton Gjyrevci & Casper Larsen, mens Danny Hensen, Kristian Olesen & Kevin Morf Pedersen startede på bænken.

Udover de “gamle lig” fra forårets opgør, så skulle kampens vigtighed heller ikke undervurderes, da hjemmeholdet reelt ville være ude af spillet om overlevelse ved et nederlag, mens en sejr til Jan Rasmussens mandskab så godt som ville sikre dem endnu en sæson i Serie 2 efter en flot debutsæson.

Kampen fik den værst tænkelige start for gæsterne, da den debuterende målmand, Alen Adjulovic allerede efter 45 sekunder måtte hente bolden ud af nettet, efter en omstilling, hvor Anders Petersen havde mistet bolden på banens midte.

Den nærmest mareridtsagtige start slog dog ikke gæsterne ud, og med lidt mere skarphed kunne Faton Gjyrevci allerede tidligt have udlignet hjemmeholdets føring, men det blev alligevel hjemmeholdet der kom tættest på endnu en scoring inden pausen, men Alen Adjulovic hev en stor redning ud af ærmet, så de to hold gik til pausen med stillingen 1-0.

De blåklædte gæster satte sig tungt på tingene efter pausen, og havde flere gode muligheder, men manglede fortsat den afgørende skarphed, og vi skulle helt hen til det 70.minut før udligningen faldt.

Flemming Gotfredsen var trukket med frem fra sin plads på højreback, og bagerst i feltet satte han hovedet på et perfekt Anders Petersen-indlæg til en fuldt fortjent udligning.

Kort efter fik hjemmeholdet et fortjent rødt kort, hvilket blot gjorde at de trak sig endnu længere tilbage på banen. Det gav Michael Holt Jensen flere muligheder for at gå længere frem, og to minutter før tid var han tæt på at få en assist, da han sendte Kim Olsen alene med målmanden, men hans afslutning tog indersiden af stolpen.

I samme øjeblik som stadion-uret havde rundet de 90 minutter, så sendte Michael Holt Jensen endnu en bold i dybden, og denne gang til Faton Gjyrevci, der med en perfekt tværbold assisterede Casper Larsen til velfortjent 1-2 føring.

Og så vender vi tilbage for det mål vi teasede for i indledningen. Kampen virkede afgjort, og hjemmeholdet havde mere eller mindre opgivet, og de gav derfor Flemming Gotfredsen lov til at føre bolden frem i højresiden, og da han omsider blev presset, så sendte han bolden ned mod hjørneflaget, hvor Faton Gjyrevci dækkede bolden af for lade tiden løbe ud, men men men…

Presset af to Asnæs BK-spillere lavede Faton Gjyrevci en fræk detalje, hvor han trak bolden bag om støttebenet, og han efterlod sine to modstandere desorienteret ved hjørneflaget, mens han selv satte tempo mod målet, og han scorede sikkert med en tunnel på den fremstormende målmand. En virkelig smuk scoring, som blev kampens sidste boldberøring, og gæstende kunne derfor tage alle tre point med hjem.

Flemming Gotfredsen var med i alle tre scoringer, og blev efterfølgende kåret som kampens bedste spiller.

Skriv en kommentar