Home » UB1901 » 8.december – Sjællands bedste U14-drenge

8.december – Sjællands bedste U14-drenge

I dag åbner vi låge nr 8 i Undløse BKs Julekalender, og bag den gemmer der sig ikke blot en enkelt kamp, men derimod et helt stævne, nemlig da vores U14-drenge i 2016 blev Sjællandsmestre til DBU Sjælland ’s Final 4 i Helsinge.

Undløse BKs U14-drenge havde kvalificeret sig til Final 4 via en suveræn 1.plads i Drenge 4 pulje 2, hvor de i 9 kampe hentede 22 point, og en imponerende målscorer på 44-9.

Kevin Morf Pedersen & Tom Nielsens drenge indledte Final 4 med en semifinale-kamp mod Boldklubben af 1973 – B73 Slagelse.

De blåklædte Undløse BK-drenge startede med lyn & torden, og inden for de første 5 minutter havde Mads Jacobsen & Emil Skovholm Pedersen et par rigtige store chancer, og det blev da også relativt hurtigt 1-0, da Nikolai Nielsen headede et Oliver Toft-hjørnespark i nettet.

Emil Skovholm Pedersen misbrugte endnu en stor chance kort efter, og det var tæt på at blive straffet kort efter, hvor Lucas Roel Søgaard dog var opmærksom, og reddede bolden på selve målstregen.

Emil Skovholm Pedersen gjorde det i stedet til 2-0, da han udnyttede sin høje fart, og slap alene med keeperen på Nikolai Nielsens fine dybdebold, og han sparkede sikkert bolden i kassen. Oliver Møller havde også stor ære af det mål, efter en flot aktion, der gav Nicolai Nielsen plads på midten.

Slagelse-mandskabet havde ikke meget at komme med, med fik dog reduceret efter en flot solopræstation af holdets angriber, der prikkede bolden under Anders Hansen i målet.

Undløse BK drengene arbejdede flot videre, og midtvejs i 1.halvleg blev det belønnet, da Alexander Jensen smart spillede Oliver Toft fri i dybden, og med et fremragende vip lagde han iskoldt bolden i nettet.

Mads Jakobsen var tæt på at komme på måltavlen, da Kenan Mikkelsen med en flot dribletur flot satte ham op i feltet.

Det blev dog Oliver Toft der gjorde det til 4-1, da han udnyttede en stor fejl af B73-målmanden, til at kunne løbe Alexander Jensens dybdebold i nettet.

Oliver Toft betalte kort efter tilbage til Alexander Jensen, da han sendte ham fri i dybden, og han satte bolden i nettet med et elegant vip.

Alexander Jensen var endnu ikke færdig med at brilliere, og han sluttede 1.halvleg af med at assistere Emil Skovholm Pedersen, der knastørt satte bolden i nettet fra kanten af feltet.

6-1 var stillingen ved pausen, efter 35 minutter hvor forsvaret stod stærkt, og hvor de mange stærke offensive kort, på skift gjorde livet hårdt for Slagelse-holdet, der blev mere og mere opgivende.

Billedet var det samme efter pausen, og Kevin Morf Pedersen & Tom Nielsen begyndte efterhånden at økonomisere med krafterne forud for finalen.

Alexander Jensen gjorde det kort efter pausen til 7-1, assisteret af Anders Hansen, der blev etstattet af Sebastian Edelved i målet i forbindelse med pausen. Alexander Jensen rundede iskoldt målmanden, og satte bolden stille og roligt i nettet.

Alexander Jensen lod sig kort efter skifte ud. Men det betød dog ikke, at den offensive angrebsmaskine gik i stå, og Emil Skovholm Pedersens fart gav endnu en scoring, da han gled fri på kanten, og på midten sendte Max Stormfeldt bolden op i nettaget, til stor glæde for de mange Undløse BK-tilskuere på sidelinjen.

10 minutter senere blev det 9-1, nærmest på en tro kopi af 8-1 målet, denne gang var det bare Carl Emil Hansen, der satte Emil Skovholm Pedersens tværbold i nettet.

Anders Hansen fik lov til at lukke semifinalen af, da han assisteret af Alexander Jensen gjorde det til slutresultatet 10-1, efter en ganske imponerende præstation af Undløse BK-drengene

Lyngby Boldklub besejrede TGB med 3-1 i den anden semifinale, og det betød at de blev modstanderen i finale. De kongeblå Lyngby BK-drenge kom med 9 sejre i 9 kampe, og en målscorer på +47 fra deres pulje, og lignede på papiret en langt stærkere modstander end B73 Slagelse.

Undløse BK-drengene indledte også finalen med lyn & torden, med store muligheder til Emil Skovholm Pedersen & Emil Bolvig Hansen, og det blev da også fuldt fortjent 1-0, da Alexander Jensen satte en friløber i kassen.

Oliver Toft gjorde det midtvejs i halvlegen til 2-0, da Alexander Jensen flot fandt ham dybt på kanten, og han var iskold foran kassen.

Lyngby BK-drengene kom lidt bedre med, og Anders Hansen måtte hive en stor redning ud af ærmet, for at holde dem fra fadet. Det lykkedes dog ikke kort efter, da de efter lidt klumpspil på kanten af feltet, sparkede en reducering i nettet.

Kevin Morf Pedersen & Tom Nielsens drenge kom dog hurtigt tilbage, og Emil Skovholm Pedersen sendte igen sit hold foran med to mål, assisteret af Alexander Jensen.

Og det lignede afgørelsen, da Alexander Jensen midtvejs i 2.halvleg, gjorde det til 4-1, efter at han sparkede en returbold fra målmanden i kassen, efter en god dobbelt-afslutning fra Mads Jakobsen.

Det nåede dog alligevel at blive lidt spændende til sidst, da Lyngby BK først reducerede på straffespark, efter at anfører Hjalte Johnsen havde reddet bolden på stregen med hånden, og to minutter før tid blev det også til 4-3, men tættere på kom Lyngby BK-mandskabet ikke, og de mange tilskuere & forældre på sidelinjen, kunne juble sammen med drengene & deres to trænere, da kampens dommer fløjtede af.

Efterfølgende var der både guldmedalje & pokal til drengene efter den flotte sejr, der betød at Undløse BK havde Sjællands bedste Drenge 4-hold i 2016.

Klubbens U14-hold fra 2016 er den måske nok stærkeste ungdomsårgang vi har haft de sidste 15 år, og efterfølgende har både Anders Hansen, Lucas Roel Søgaard, Hjalte Frette Johnsen & Nikolai Holst Nielsen fået debut for klubbens 1.hold, hvor sidstnævnte i 2019 blev Årets Spiller, mens Lucas Roel Søgaard sammen med Jonas Svanebjerg løb med titlen på 2.holdet her i 2020.

Også Mads Søgaard Jakobsen er stadig at finde i klubben, som en af profilerne på klubbens 2.hold, mens Emil Skovholm Pedersen, Kenan Pedersen & Oliver Toft er tilknyttet Holbæk B&Is stærke Ungdomsafdeling, mens Alexander Jensen spiller for Roskilde Boldklub i landets bedste U19-række. Vi håber selvfølgelig at se drengene tilbage i Undløse BK på et tidspunkt, så vi kan vise “vores drenge” frem på Undløse Stadion.

Skriv en kommentar