Home » UB1901 » 7.december – Starten på Tommy Gotfredsen-epoken

7.december – Starten på Tommy Gotfredsen-epoken

I dag åbner vi låge nr 7 i Undløse BKs Julekalender, og i dag er det måske ikke så meget selve kampe der er et højdepunkt, men kampen er valgt som starten på en epoke, da det nemlig var Tommy Gotfredsens debutkamp som cheftræner for Undløse Boldklub

Tommy Gotfredsen kom tilbage til klubben, som han havde repræsenteret som både ungdomsspiller & seniorspiller, efter succesfulde trænerophold i B. Frem Sakskøbing & Nordfalster Forenede Boldklubber NFB i Lollandfalster-serien.

Tommy Gotfredsen har på mange måder flyttet klubben til et højere niveau, og gjort mange af tingene omkring 1.holdet mere “professionelle”, og der er ingen tvivl om at Tommy Gotfredsens mange krav til sig selv & ikke mindst dem omkring sig, har gjort at folk generelt har taget et step op.

Tommy Gotfredsen overtog efter Kevin Morf Pedersen, der i efteråret havde hentet en flot 3.plads i Serie 3 pulje 6, og med et par forstærkninger udefra gik Undløse BK ubesejret igennem foråret, og kunne lade champagnepropperne springe allerede i tredjesidste runde, og her i 2020 er det stadig Tommy Gotfredsen der står i spidsen for klubbens bedste mandskab, og hans rejse startede en forårsdag på Hvalsø Ny Idrætspark, og I kan læse om den kamp herunder, hvor de blåklædte startede med følgende elleve:
Rene Hendriksen, Anders Made Madsen, Magnus Herforth, Flemming Gotfredsen, Kasper Pedersen, Chano Larsen, Kim Schlicker, Nicki Jensen, Daniel Skovgaard, Jonas Møllnitz & Faton Gjyrevci, mens Tobias Holst Nielsen, Kim Olsen & Thomas Søgaard startede på bænken for gæsterne.

Tommy Gotfredsen måtte allerede tidligt udskifte Anders Made Madsen med en lægskade, hvilket skubbede Kim Schlicker ned på venstreback og Kim Olsen ind på midten.

Indledningen var en typisk åbningskamp med et lidt for højt spændningsniveau og lidt for mange opspilsfejl, og uden de helt store chancer, og åbningsmålet kom da også efter lidt af en tilfældighed, da et langt udspark fra Rene Hendriksen, lidt tilfældigt havnede hos en hårdt kæmpende Faton Gjyrevci, der på ren fight og gå-på-mod skabte en friløber til sig selv, som han sikkert omsatte til 1-0 ca midtvejs i 1.halvleg.

Faton Gjyrevci havde yderligere en stor mulighed for at komme på tavlen, og blev også i to situationer snydt for et klart straffespark, men 1-0 forblev stillingen ved pausen.

Gæsterne havde rigtig store problemer med at få sat Daniel Skovgaard i scene, som ellers nærmest er lykkedes til perfektion i holdets træningskampe, men to minutter inde i 2.halvleg lignede det afgørelsen, da Kim Schlicker sendte Undløse BKs kant-lyn afsted i dybden, hvor hans speed gav ham en èn-mod-èn situation med keeperen, hvir han stensikkert afsluttede ved den første stolpe til stillingen 2-0.

De blåklædte gæster var i fuld kontrol, da Kasper Pedersen 10 minutter inde i 2.halvleg brokkede sig et gult kort, og der var rigtig tæt på at blive kostbart.

Men inden at hjemmeholdet kom tilbage i kampen fik Daniel Skovgaard endnu en stor chance for at lukke kampen, da Faton Gjyrevci afdriblede målmanden, og spillede ham fri på midten, hvor han på kanten af det lille felt havde et åbent mål at sparke på, men han fik overplaceret sin afslutning, der tog den fjerneste stolpe.

Herefter fik hjemmeholdet trykket gæsterne langt tilbage, og med to flotte scoringer på fire minutter fik de udlignet gæsternes føring.

Tommy Gotfredsen smed Thomas Søgaard i aktion med 25 minutter tilbage, og han var på pletten allerede fem minutter efter, da en fremragende Chano Larsen, efter en dødbold fik skabt så meget revage i feltet, at Thomas Søgaard kunne prikke bolden i nettet, hvilket udløste en kæmpe energiudløsning både inde på banen, men også blandt de imponerende mange fremmødte tilskuere fra Undløse BK, der havde valgt at bruge Flemming Gotfredsens fødselsdag & Påskelørdag i Hvalsø.

Tommy Gotfredsen gav også debut til “Young Gun”, Tobias Holst Nielsen, der gjorde en rigtig god figur både på kanten og på backen, hvor han erstattede Daniel Skovgaard & slutteligt Kim Schlicker.

Føringsmålet satte lidt en stopper for Hvalsø IFs pres, og gæsterne havde endnu to-tre store muligheder for at lukke kampen, da først Magnus Herforth med et brag af et langskud ramte overliggeren, og kort før tid, da Daniel Skovgaard fra et par meter inde i feltet sparkede bolden tæt over målet.

Hvalsø IF Fodbold formåede ikke for alvor at blive farlige, og det der kom tog Rene Hendriksen sig rigtig godt af i målet, og Undløse BK-bænken kunne juble over tre point i en kamp, hvor spillet ikke var prangende, men hvor fighten var helt i top.

Efterfølgende blev Faton Gjyrevci fortjent kåret til kampens bedste spiller, efter en kamp hvor han kæmpede og sloges fortrinligt både offensivt og defensivt, da han de sidste 10 minutter erstattede Flemming Gotfredsen i midterforsvaret.

Skriv en kommentar